Гороскоп на 21 жовтня по картах Таро / колаж УНІАН, фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали прогноз на 22 жовтня для всіх знаків Зодіаку. Що карти Таро обіцяють саме вам - читайте далі.

Овен

Останнім часом ви не раз переживали періоди зневіри і необгрунтованої дратівливості. Тепер же настав час готуватися до прийдешніх змін.

Тілець

Зверніться до своєї інтуїції. Карти обіцяють вам повернення до джерел або увагу до прихованих і менш очевидних аспектів.

Відео дня

Близнюки

Нинішній спосіб життя втратив актуальність, попереду вас чекаю зміни, які почнуться з цього дня.

Рак

Не звертайте увагу на думку оточуючих, зосереджуйтеся на послідовній реалізації своїх заздалегідь задуманих планів. Не забувайте про свої довгострокові цілі.

Лев

Настав час діяти і втілювати свої мрії, пристрасті та амбіції у реальність. Вам необхідно взяти ініціативу в свої руки, проявити лідерство і демонструвати силу волі.

Діва

Вас чекають несподівані події. Це може бути захоплююча можливість на роботі або цікава зустріч в особистому житті, яка може у майбутньому перерости в щось глибоке. Будьте уважні до таких моментів.

Терези

Уникайте ситуацій, які можуть викликати стрес. Ваші внутрішні конфлікти між сумнівами та впевненістю можуть мати більший вплив, ніж ви хотіли б. Важливо не тільки шукати світло, але і не занурюватися у темряву.

Скорпіон

Не йдіть від проблем, а намагайтеся їх вирішувати. Там, де ваша увага та інтерес, там і ваш потенціал. Вас чекає випробування, але, як тільки ви почнете працювати над вирішенням проблем, все налагодиться. 

Стрілець

Згадайте, що приносило вам щастя у дитинстві, один з найяскравіших моментів, коли ви відчували справжню радість. Зараз вам варто позбутися від усього, що вас засмучує.

Козоріг

Ви часто застрягаєте у минулому і не можете уявити своє майбутнє. Припиніть це і зосередьтеся на створенні нових перспектив.

Водолій

Настав час розпрощатися з минулими образами і рухатися вперед. Рух - це ключ до життя, і у вас є достатньо сил, щоб почати рухатися. 

Риби

Ви цінуєте радість у простих моментах і знаходите щастя у своєму повсякденному житті. Це може бути викликом, але це правильний шлях, і вам варто на ньому утримуватися.

Раніше УНІАН писав, яким трьом знакам Зодіаку доля вставить палиці в колеса вже у листопаді.

Вас також можуть зацікавити новини: