Гороскоп на 22 листопада по картах Таро / фото ua.depositphotos.com

Езотерики склали гороскоп на 22 листопада по картах Таро. Що в цей день чекає саме на вас - читайте далі.

Овен

У цей день Овни досягнуть повної гармонії і отримають нові емоції. Все, у що ви вірили останнім часом, являє собою ваш шлях, а слідувати йому – ваша доля.

Телець

22 листопада - період спокою і гармонії, в якому ви відкриєтеся для радощів життя. Важкі моменти вже позаду, а попереду – тільки позитивні спогади. Настає час повного умиротворення. Завтра необхідно подбати про близьких та оцінити їх зусилля, а ваш внесок може виявитися для них надзвичайно корисним.

Відео дня

Близнюки

У цей день вас чекають сильні виклики, з якими доведеться зіткнутися. Водночас вас чекає перемога і вигідн становище. Головне - ретельно продумати свої дії, це дозволить подолати негатив та ворожість.

Рак

Цей знак чекає розчарування, через що зіпсується настрій. Ви усвідомлюєте, що ваші очікування були занадто високими, і тепер всі ваші райдужні перспективи розсіялися, як дим. Варто подивитися на світ з іншого боку і придивитися до деталей.

Лев

Легковажність в середу призведе до негативних наслідків. Ви готові зараз ризикнути всім, але краще цього не робити. Проблема в тому, що перемога принесе дуже мало, а поразка – втрату всього.

Діва

Завтра Діви матимуть успіх у всіх справах, за які візьмуться. З'явиться бажання працювати активніше. Крім того, слід звернути увагу на людину, до якої у вас давно є симпатія, але ви не приймаєте це всерйоз.

Терези

Цей знак Зодіаку вже тривалий час перебував у стані залежності, що мало негативний вплив, але попри це, Терези не могли припинити цей процес. Тепер же настав момент, коли почуття підпорядковані розуму, що дозволить позбутися цієї залежності.

Скорпіон

Ваш стан можна охарактеризувати як невизначеність і занепокоєння. Ви відчуваєте постійний дефіцит у своєму житті. Такі періоди бувають у кожного, і доля буде прихильною, якщо ви витримаєте всі випробування. Результат своїх зусиль побачите вже через кілька днів.

Стрілець

Вас чекають глибокі душевні переживання. Вас зараз оточує комфорт, якому ви готові віддавати всі свої внутрішні ресурси. У відповідь на це ви зустрінете людину, з якою зможете повністю розкритися.

Козоріг

У цього знака Зодіаку починається період багатства, стабільності, повноти життя і впевненості в майбутньому. Фінансовий успіх, який довго очікували, нарешті настане. Незважаючи на позитивні перспективи, доведеться подолати деякі труднощі і перешкоди.

Водолій

День обіцяє перемогу, успіх, славу та "всенародне визнання", що принесе радість і задоволення. Можливі зміни у свідомості, тобто шанс перестати себе вважати невдахою і перейти до стадії переможця.

Риби

Якась ситуація нарешті проясниться, що продемонструє свіжу перспективу, завдяки якій вийде інакше зрозуміти, що відбувається. Однак рішення прийде через конфлікт, і його причина пов'язана з давніми розбіжностями, які вже могли забутися, але вони все ще можуть турбувати другу сторону. Важливо бути акуратним, щоб остаточно не зруйнувати союз.

Вас також можуть зацікавити новини: