Гороскоп на 26 лютого / slovofraza.com

Астрологи склали гороскоп для всіх знаків Зодіаку на неділю, 26 лютого. Так, Близнюки в цей день будуть займатися творчістю, а у Левів буде непроста ситуація - вони можуть когось образити. Детальніше про те, до чого себе готувати, читайте в нашому матеріалі. 

Овен

Неділя для Овнів - день домашніх справ, часу з сім'єю і виконання обіцянок. Не варто нікуди поспішати - всьому свій час. 

Телець

Тельцям доля в цей день подарує приємні зустрічі і хороші емоції. Головне - не намагатися ризикувати, випробовувати долю або розчаровувати близьких людей - можна накликати в свою долю негатив на найближчі кілька днів.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає купа творчої роботи, спілкування з людьми, цікаві зустрічі. Зірки кажуть, що день буде надихати і мотивувати на нові звершення. 

Рак

Ракам важливо звернути увагу на своє здоров'я. Може бути проблема з шлунково-кишковим трактом або зі спиною.

Лев

26 лютого Леви захочуть продемонструвати свою перевагу, але марно - оточуючим це не дуже сподобається. Зірки радять ставитися до людей з більшою повагою. 

Діва

Дівам 26 лютого подарує розваги і роздуми. Можливо, вони придумають якийсь цікавий проект або захочуть організувати подорож. 

Терези

Терези останнім часом не дуже активні в плані трудової діяльності, проте якщо говорити про якісь домашні справи і хобі, то їхній потік енергії буквально не зупинити. 

Скорпіон

Якщо в цей день Скорпіонів хтось образить, не варто закривати на це очі і мовчати - важливо відразу поставити на місце кривдника. 

Стрілець

Хороший день для ментальної розвантаження, медитації, розслаблення. Зірки не рекомендують нікуди поспішати. Всі важливі справи краще відкласти. 

Козеріг

Козерогам не потрібно в цей день робити серйозні покупки - це може заблокувати фінансові потоки. 

Водолій 

Водоліям краще приділити увагу собі і домашнім справам, уникати тривалих поїздок або прогулянок - можна захворіти і "злягти" на найближчі дні. 

Риби

Риби будуть відчувати проблеми в технічному плані. Наприклад, у них може зламатися смартфон або ноутбук. Найсумніше полягає в тому, що у Риб зовсім не буде грошей на лагодження або покупку нового девайса.

Нагадаємо, Анжела Перл назвала три знаки Зодіаку, яким пощастить у березні.

Вас також можуть зацікавити новини: