Астропрогноз для Риб 2021 / ru.depositphotos.com

Астрологи рекомендують Рибам в липні ні в якому разі не відступати від своїх планів. Зустрічаючи перешкоди, не панікуйте, вирішуйте все спокійно і раціонально. Пам'ятайте про те, що ваші успіхи у деяких людей можуть викликати заздрість. Слідкуйте за тим, щоб не стати жертвою маніпуляцій.

Гороскоп кар'єри на липень 2021

Гороскоп кар'єри на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 11 липня Місяць з Нептуном будуть перебувати у вдалому положенні по відношенню до Риб. Ви отримаєте підтримку, тому не відкладайте успіхи на інший день. 7 і 8 числа будьте особливо уважні - серед ваших знайомих є люди, які хочуть забрати всі лаври собі. 

Меркурій увійде в сузір'я Рака з 11 числа. Цей аспект відкриє Рибам всі шляхи для професійного зростання. Ті, хто працює в сфері реклами, ЗМІ, торгівлі, виробництва, а також у видавництвах або творчості, отримають «карт-бланш» і зможуть скласти серйозну конкуренцію.

Відео дня

Риби, які трудяться в державному секторі, отримають винагороду і навіть підвищення, якщо не будуть зменшувати оберти аж до 15 липня. Не забувайте і про відпочинок - тригон Сонця до Нептуна натякає на це. Ідеальне рішення - взяти відгул і поїхати до води: на море, річку або озеро. Такий крок дозволить вам перезавантажитися і продовжувати йти до своїх цілей.

У другій декаді доречно буде обмінюватися досвідом з колегами і партнерами. Це піде на користь обом сторонам. 

Рибам, які виступають в ролі начальників, зірки рекомендують уважно ставитися до своїх підлеглих. Великий ризик розпускання пліток і деморалізації колективу, що негативно позначиться на ефективності роботи. Якщо ви - співробітник, уникайте конфліктів на роботі. Не звертайте уваги на міжусобиці і зосередьтеся на професійних обов'язках.

Липень обіцяє суперечливу ситуацію з грошима: з одного боку, вам загрожують регулярні витрати на особисте життя, з іншого - вхідний потік буде рясним, так що, без засобів до існування не залишитеся.

Любовний гороскоп на липень 2021

Гороскоп кохання на липень 2021 / ru.depositphotos.com

Самотні Риби в першій декаді липня зіткнуться з протиріччям. Всередині вас буде боротьба припливу енергії і невпевненості щодо вибору стратегії. Прояснити ситуацію з особистим життям можна, якщо звернутися за порадою до старших родичів. З 1 по 10 липня - найкращий час для того, щоб почати вибирати собі супутника життя.

Читайте такожКоли відзначається Різдво Іоана Предтечі 2021: дата та історія великого святаЗ 10 липня вам буде протегувати Сонце. Не лінуйтеся і удача вам посміхнеться! До 23 числа Риби, які перебувають у відносинах, але не в шлюбі, зможуть спланувати день весілля.

Останній тиждень місяця пройде під впливом Венери на Нептуна, який протегує вам. У цей період потрібно бути уважними і стриманими по відношенню до родичів. Астрологи рекомендують приймати їх поради щодо поліпшення взаємин в сім'ї і зміцнення побуту. 

Гороскоп здоров'я на липень 2021

Гороскоп здоров'я на липень 2021 / ru.depositphotos.com

З 1 по 11 липня Риби опиняться під впливом дружніх планет із сузір'я Рака. Саме тому ваше самовідчуття буде, як у Супермена. Будьте обережні - при найменшій втомі давайте собі відпочити, щоб не виснажувати організм.

Раптово Риби можуть зіткнутися із зубним болем 13 або 14 числа. Зірки рекомендують негайно звертатися до стоматолога. Вплив Місяця в цей період не дозволяє лікувати їх самостійно або ігнорувати біль.

У період з 15 по 22 липня не рекомендується занадто багато спати. Порушення режиму може привести до погіршення самопочуття. Уран буде впливати на вас в цей час і він підказує, що спати потрібно не більше 7 годин. 

Чорний Місяць утворює ворожий аспект по відношенню до вашого знаку в кінці місяця. Це призведе до апатії і втоми. Приймайте вітаміни, займайтеся спортом і не відмовляйтеся від будь-яких заходів через поганий настрій.

Вас також може зацікавити: