Названо суперсили для кожного знака Зодіаку / колаж УНІАН, скріншот, фото ua.depositphotos.com

У мережі назвали види суперсил, якими б володіли пердставітелі того чи іншого знака Зодіаку.

Овен - надсила

Чесний, оптимістичний та прямолінійний Овен мав би одну з найвідоміших здібностей. Цей хоробрий знак зміг би з легкістю протистояти монстрам та знищувати поганих хлопців.

Телець - маніпулювання гравітацією

Телець відомий своєю глибокою приземленістю та абсолютною негнучкістю. Маніпуляція гравітацією, яка дозволяє людині притягувати або рухати предмети до себе або від неї, є своєрідною метафорою Тельця, який чудово підтримує межі та тримає людей на відстані.

Відео дня

Близнюки - мовна асиміляція або омнілінгвізм

Близнюками керує Меркурій, планета розуму і покровитель мови. Ідеальна відповідність природній харизмі та універсальності Близнюків - це здатність говорити з ким завгодно та якою завгодно мовою.

Рак - співчуття

Рак - водний знак, яким керує Місяць. Він загострює їхні здатності сприйняття та інтуїції. Ці примхливі душі легко піддаються впливу психічних станів і "вібраціям" оточуючих їх людей. Природно, вони чутливі, і цілком логічно, що піднялися б на новий рівень, якби у них були надздібності.

Лев - пірокінез

Левом керує Сонце, і здатність викликати та контролювати вогонь на вимогу дуже відповідає помпезності цього архетипу.

Діва - зцілення

Діва керує шостим будинком служіння та ритуалів. Хоча Діви менш "теплі і пухнасті", ніж Раки, вони очолюють список найбільш турботливих людей. Використовуючи кору, яку вони знаходять, чай, який вони змішують, овочі, які вони вирощують, Діви готові піти на все, що завгодно, щоб вилікувати прокляття і полегшити страждання.

Терези - читання думок

Терези схильні догоджати людям, і здатність читати думки дозволить їм оптимізувати свої зусилля, а також забезпечити їх упевненістю.

Скорпіон - невразливість

Керовані Плутоном, планетою смерті, сейсмічними змінами та регенерацією, Скорпіонів важко вбити. Підживлені сумнівами та натхнені жагою помсти, вони продовжують діяти, навіть і особливо, коли все налаштовано проти них.

Стрілець - телепортація

Стрілець - знак, найбільш безсилий перед синдромом втрачених можливостей. І телепортація, як здатність подорожувати всюди у будь-який момент, відповідає потребам та швидкості часто літаючих людей Зодіаку.

Козеріг - телекінез

Зі своєю фірмовою енергією Козероги стримано живуть, щоб змушувати інших людей та неживі предмети виконувати їхні накази. Телекінез вимагає точності, яку може застосувати лише Козеріг, а також відповідає їхнім інтенсивності та тиску.

Водолій - вміння літати

Водолій - повітряний знак, який часто відокремлений від свого фізичного тіла, високо літає над головою. Їм це подобається. Й коли їх просять брати участь у житті, вони вважають за краще злетіти, зробивши політ своєю вищою надсилою.

Риби - астральна проекція

Як мінлива вода і останній знак Зодіаку, Риби являють собою щось на зразок сукупності усіх уроків та енергій. Вони були б наділені здатністю бачити, перетворювати та приборкувати будь-який тип енергії в електромагнітному спектрі.

Раніше УНІАН пропонував дізнатися, яке ви вино або пиво за знаком Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: