Близнюки можуть дозволити собі відпочинок / фото ua.depositphotos.com

У середу, 1 березня, Скорпіони будуть насолоджуватися своїм успіхам. А ось Овнам доведеться несолодко. На них чекає розплата за помилки в минулому. Що перший день весни принесе іншим знакам Зодіаку - читайте в гороскопі по картах Таро нижче.

Овен

На Овнів чекає розплата за гріхи. Ви дозволили собі занадто багато, тепер доведеться відповідати за проступки. Карти Таро обіцяють Овнам непростий день і негативні емоції.

Телець

У середу Тельцям не варто брати на себе занадто багато. Ви ризикуєте сильно помилитися і залишитися біля розбитого корита.

Відео дня

Близнюки

Близнюки можуть дозволити собі відпочинок. Візьміть вихідний день і запросіть свою другу половинку на прогулянку, це освіжить ваші стосунки.

Рак

Раки відчують владу. Вам доведеться давати поради і вирішувати чужі проблеми. У вас все вийде.

Лев

Левам варто розставити пріоритети. Можливо, вам варто менше часу приділяти роботі, замість цього ви можете займатися своїм хобі.

Діва

Дівам варто обережно ставитися до нових знайомих. Можливо, серед них є той, хто бажає вам зла.

Терези

Карти Таро обіцяють Терезам несподівані новини. Ви можете випадково дізнатися те, що від вас приховували.

Скорпіон

Скорпіони будуть перемагати у всьому. Насолоджуйтесь смаком перемоги, але не розслабляйтеся. Попереду ще багато цілей і невирішених питань.

Стрілець

У Стрільців можливі скачки настрою. Спочатку вас можуть порадувати, але до вечора ви ризикуєте сильно засмутитися, якщо будете будувати ілюзії і багато мріяти.

Козоріг

Козерогам не варто вірити словами навіть найближчих людей. Будьте обережні, поруч може зачаїтися ворог.

Водолій

Карти Таро обіцяють Водоліям неприємності. Ви можете сильно постраждати через свою безтурботність. Не варто витрачати гроші і давати обіцянки.

Риби

Риби будуть верещати від щастя. Ви зможете збагатитися і знайдете спільну мову з людиною, з якой раніше постійно сварилися.

Нагадаємо, раніше астрологи назвали знаки зодіаку, життя яких перетвориться на тортури.

Вас також можуть зацікавити новини: