Леви можуть дізнатися, що їм вже довгий час брешуть / фото ua.depositphotos.com

Астрологи попередили про те, що до кінця тижня представники деяких знаків Зодіаку можуть втратити любов. Їм розіб'ють серце, все закінчиться сльозами і самотністю. Кому варто побоюватися - читайте нижче.

Лев

Леви можуть дізнатися, що їм вже довгий час брешуть. Ви розкриєте обман і будете неприємно здивовані. Ваша кохана людина може плести підлі інтриги, будьте обережні. Астрологи вважають, що Леви навряд чи зможуть тримати себе в руках.

Якщо ви почнете з'ясовувати стосунки, все закінчиться розставанням. Приймайте рішення усвідомлено, не варто рубати з плеча. Ну а якщо ви все-таки вирішили спалювати мости, то вам варто точно розуміти, чи будете ви про це шкодувати в майбутньому.

Відео дня

Риби

Астрологи радять Рибам запастися терпінням. Можливо, найближчими днями ви дізнаєтеся, що вам зрадив найулюбленіший чоловік. Зрада може сильно вдарити по вашому самолюбству. 

Рибам варто прийняти ситуацію і не намагатися виправдати зрадника. Цілком ймовірно, що ця зрада була не першою, а тому все прийшло до логічного кінця. Відпустіть образи і рухайтеся вперед, ви обов'язково знайдете своє щастя.

Нагадаємо, раніше астрологи відповіли, які знаки Зодіаку виявляться на самому дні вже найближчими днями.

Вас також можуть зацікавити новини: