Словʼянський гороскоп / фото ua.depositphotos.com

Подорожуючи небесним гобеленом, давайте заглибимось у давню мудрість слов'янського пантеону та розкриємо таємниці, які вони зберігають для кожного знаку Зодіаку. Приготуйтеся вирушити в подорож під проводом духів, які супроводжують кожного з вас на вашому шляху.

Овен (21 березня - 19 квітня)

Бог Перун

Відео дня

Під покровительством Перуна, могутнього Бога грому, війни і неба, Овен наділений мужністю, силою і несамовитою рішучістю подолати будь-які перешкоди. Подібно до того, як блискавка розсікає темряву, так само і Овен буде перемагати у своїх починаннях.

Телець (20 квітня - 20 травня)

Бог Велес

Під покровительством Велеса, Бога підземного світу, багатства і худоби, Телець знаходить опору і процвітання. Велес благословляє тельця достатком, родючістю і глибоким зв'язком із землею. Подібно непохитному бику, Телець завжди рухається з терпінням і стійкістю, плекаючи свої мрії, поки вони не принесуть плоди.

Близнюки (21 травня - 20 червня)

Бог Ярило

У царстві Ярила, юнацького Бога родючості, рослинності та весни, Близнюки відкривають для себе подвійність своєї природи. Ярило обдаровує Близнюків даром адаптивності, допитливості та здатністю орієнтуватися в постійно мінливих течіях життя. Подібно до грайливого зайця, Близнюки стрибають від одного досвіду до іншого, охоплені радістю дослідження

Рак (21 червня - 22 липня)

Богиня Мокош

У дбайливих обіймах Мокоші, Богині родючості, землі та жінок, Рак знаходить розраду та захист. Мокош наділив Рака співчуттям, інтуїцією та глибоким почуттям приналежності. Подібно до ніжної черепахи, Рак несе свій дім всередині, черпаючи силу з коріння і вод емоцій.

Лев (23 липня - 22 серпня)

Бог Дажбог

Осяяний променистим світлом Дажбога, Бога сонця, процвітання і життя, Лев сяє безмежною енергією і творчістю. Дажбог наділяє Лева силою лідера, щедрістю і полум'яною пристрастю, яка запалює серця оточуючих. Подібно до величного сокола, Лев злітає до великих висот, уособлюючи мужність, далекоглядність і прагнення до досконалості.

Діва (23 серпня - 22 вересня)

Богиня Рожаниця

Під ніжним керівництвом Рожаниці, Богинь долі, пологів і призначення, Діва відкриває для себе красу служіння і зцілення. Рожаниця благословляє Діву мудрістю, смиренням і гострим оком на деталі. Подібно до працьовитої бджоли, Діва старанно і віддано доглядає за садом життя, плекаючи зростання і гармонію.

Терези (23 вересня - 22 жовтня)

Богиня Лада

У царстві Лади, Богині любові, краси і гармонії, Терези знаходять рівновагу і грацію. Лада обдаровує Терезів дипломатичним даром, справедливістю і глибоким розумінням мистецтва. Подібно до ніжної голубки, Терези шукають миру і гармонії у всьому, долаючи розбіжності і сприяючи налагодженню зв'язків.

Скорпіон (23 жовтня - 21 листопада)

Бог Велес

Під загадковим поглядом Велеса, Бога підземного світу, магії і перетворень, Скорпіон заглиблюється в глибини своєї душі. Велес наділяє Скорпіона впертістю, інтуїцією і безстрашним прагненням до істини. Подібно до таємничого змія, Скорпіон відкидає старе, щоб прийняти нове, орудуючи своєю силою з мудрістю і проникливістю.

Стрілець (22 листопада - 21 грудня)

Бог Сварог

Народжений у кузні Сварога, Бога вогню, майстерності та небесної навігації, Стрілець торує шлях пригод і відкриттів. Сварог наділяє Стрільця даром натхнення, оптимізму та безмежної жаги до знань. Подібно до благородного коня, Стрілець мчить безкраїми просторами буття, шукаючи мудрості та просвітлення за обрієм.

Козоріг (22 грудня - 19 січня)

Бог Род

Під пильним оком Рода, споконвічного Бога походження, долі і порядку, Козоріг підіймається до висот досягнень і майстерності. Род благословляє Козу дисципліною, стійкістю і непохитною рішучістю підкорювати вершини успіху. Подібно до впевненої кози, Козоріг підіймається на гору долі, керуючись традиціями і мудрістю століть.

Водолій (20 січня - 18 лютого)

Бог Стрибог

У царстві Стрибога, Бога вітру, мудрості та змін, Водолій в ритмі постійних змін, приймаючи інновації та революції. Стрибог обдаровує Водолія даром бачення, незалежністю та безмежною цікавістю, яка не знає меж. Подібно до невловимої видри, Водолій спритно і граціозно орієнтується в потоках змін, прокладаючи нові шляхи і перекроюючи світ навколо себе.

Риби (19 лютого - 20 березня)

Богиня Марзанна

Під співчутливим поглядом Марзанни, Богині зими, смерті та відродження, Риби мандрують глибинами підсвідомості та царствами сновидінь. Марзанна благословляє Риб емпатією, уявою та глибоким зв'язком з невидимими світами. Подібно до містичного дельфіна, Риби плавають у водах душі, керуючись інтуїцією та припливами і відпливами емоцій.

Завершуючи наше дослідження слов'янського гороскопа, нехай мудрість богів і дух тотемних тварин візьмуть вас із собою у подорож зоряним небом. Пам'ятайте, що космос промовляє пошепки до тих, хто слухає з відкритим серцем і розумом, налаштованим на таємниці Всесвіту.

Макс Гордєєв в Instagram - instagram.com/maxgord

Вас також можуть зацікавити новини: