Хто потрапив до "білого списку" Всесвіту / kadinim.com

Астрологи назвали три знаки Зодіаку, які перебувають під захистом вищих сил. Вони вберігають їх від різних напастей, роблячи їхнє життя максимально безпечним. У цей список потрапили Діви, Стрільці і Близнюки.

Діва

Зазвичай Дівам щастить у всіх сферах їхньої життєдіяльності. Вони дуже перебірливі і прискіпливі до багатьох речей, бо для них дуже важливо, щоб все навколо було ідеально. Тому вони прикладають максимум зусиль для того, щоб потім ні в чому не розчаруватися. Вищі сили перебувають на їхньому боці, адже вони високо цінують працю Дів і їхній внутрішній стрижень.

Стрілець

Стрільці - це справжні оторви, які обожнюють ризик. Тому вищі сили намагаються їх оберігати від різного роду неприємностей, особливо тих, що пов'язані з небезпекою для життя. Серед Стрільців дуже багато екстремалів, але всім їм щастить залишатися цілими і неушкодженими. Також доля завжди вказує їм правильний шлях, тому їхнє життя вважається одним з найлегших.

Відео дня

Близнюки

Янголи-охоронці можуть врятувати Близнюків з найнебезпечніших ситуацій. Вони роблять все для того, щоб представники цього зодіакального сузір'я відчували себе переможцями. При цьому самі Близнюки є хорошими маніпуляторами, що дозволяє їм керувати оточуючими і підпорядковувати їх собі.

Нагадаємо, три знаки Зодіаку вважаються природженими грязнюлями.

Вас також можуть зацікавити новини: