Тельці зможуть провести вечір у приємній компанії / фото ua.depositphotos.com

У четвер, 29 грудня, коли передноворічна суєта приносить все більше клопоту, Терезів чекають сварки і серйозні засмучення. Козерогам же не варто чекати на горе, але їх будуть переслідувати дивні натяки від долі. Що чекає на інші знаки Зодіаку і що обіцяють карти Таро саме вам - читайте нижче.

Овен

Овнам час відправитися за покупками і чимось себе порадувати. Новий одяг, гарний посуд або просто смачний кекс - ви точно знаєте, чого давно хотіли. Карти Таро радять Овнам подбати, в першу чергу, про себе.

Телець 

Тельці зможуть провести вечір в приємній компанії. Можливо, близький друг виявиться саме тією людиною, яка стане вашою другою половинкою і подарує багато щастя.

Відео дня

Близнюки

На Близнюків чекає випробування на міцність. Вас "завалять" справами і складними питаннями. Не шкодуйте сил і працюйте на результат, це обов'язково оцінять.

Рак

Карти Таро радять Ракам задуматися про свій розвиток. Пора знайти нове хобі і дізнатися щось нове. Ви засиділися на одному місці, що позначається на поганому настрої і постійної втоми.

Лев

На Левів у четвер чекають несподіванки. Однак чи будуть вони приємними або стануть великим розчаруванням - вирішить воля випадку.

Діва

29 грудня Дівам краще відмовитися від прогулянок і зустрічей. Ви ризикуєте випадково вляпатися в скандал, тому витратьте цей час не на пошуки поганих пригод, а на відпочинок або побут.

Терези

На Терезів чекають сльози і докори. Ви ризикуєте сильно посваритися з близькою людиною. Карти Таро радять Терезам чинити мудро і без зайвих емоцій.

Скорпіон

У четвер Скорпіонам можна відволіктися від рутини. Візьміть вихідний, втечіть від усіх справ і насолодитеся тишею.

Стрілець

29 грудня на Стрільців чекають романтичні пригоди. Однак не розчиняйтеся в любові, пам'ятайте про себе і не перетворюйте роман в мету свого життя.

Козоріг

Козерогам варто уважно дивитися на всі боки і слухати все, що їм говорять. Доля буде посилати їм дивні натяки. Ви можете уникнути неприємностей, якщо правильно зрозумієте всі ці натяки.

Водолій 

Карти Таро обіцяють Водоліям грошові втрати. Відмовтеся від спонтанних витрат і необдуманих покупок і не давайте нікому в борг.

Риби

У четвер Рибам варто знайти баланс між особистим життям і кар'єрою, ви приділяєте занадто багато часу роботі і забуваєте про другу половинку, яка чекає на увагу.

Нагадаємо, раніше астрологи попередили, що ретроградний Меркурій 29 грудня зіпсує життя деяким знакам Зодіаку.

Вас також можуть зацікавити новини: