Сейраш каже, що вона бачить багато води / фото REUTERS

Екстрасенс та шаманка Сейраш передбачила масований ракетний удар найближчими днями. Вона вважає, що РФ може вдарити по Україні з моря.

Це може відбутися вже скоро. За словами шаманки, РФ спробує завдати удар найближчим тижнем. 

"На найближчий тиждень, максимум два, в мене випадає, що щось на кшталт масовонаго обстрілу, залпу, об'ємного вони можуть вдіяти. Як мінімум планують точно. Причому з моря в тому числі", - поділилася шаманка в інтерв'ю YouTube-каналу "Прогноз".

Відео дня

Саме з моря вона передбачає загрозу. Сейраш каже, що вона бачить багато води. Тому шаманка вирішила, що атака буде здебільшого з моря.

"Я так розумію, воно напряму пов'язано із пусканням ракет із флоту", - резюмувала Сейраш.

Також шаманка розповіла, чи будуть країни-партнери допомагати Україні завдавати ударів по флоту РФ. На думку Сейраш, інші країни не захочуть втручатися, навіть задля того, щоб знищити загрозу для українців з моря.

Війна РФ проти України - що прогнозують маги та екстрасенси

Раніше екстрасенс Шатилович озвучив пророцтво для України на літо 2023. Він переконаний, що РФ не капітулює. Окрім цього, своїми прогнозами поділився Влад Росс. Астролог вважає, що війна в Україні поки не припиниться. Росія продовжить обстрілювати наші міста, а поблизу повні ситуація і зовсім загостриться.

Проте також Росс вважає, що Україна буде продовжувати контрнаступ. А тому він назвав переломний місяць у війні.

Вас також можуть зацікавити новини: