Відьма-некромант Марія Тиха впевнена, що поки на карті світу існує така країна як Росія, загроза повторної повномасштабної війни є. 

"Якщо зараз ця війна закінчиться і до російської влади прийдуть адекватні люди, війни не буде. А от якщо нічого не зміниться – буде. Орієнтовно це може статися через 5 років", - сказала Тиха в інтерв'ю УНІАН.

Також вона розсекретила плани диктатора Володимира Путіна на найближчий час. За її словами, незабаром він оголосить мобілізацію.

Відео дня

"Він планує запровадити у Криму воєнний стан. Крім того, йому вкрай важливо у березні отримати Донбас та Луганськ, але цього не буде. Весна буде дуже загостреною для нас", - додала екстрасенс.

Однак Тиха заспокоїла тим, що у березні-квітні ми отримаємо танки та далекобійні ракети. Також у нас налагоджується власне виробництво військової техніки.

"Західні партнери допомагають тим, що постачають нам необхідні деталі. Більше того, отримавши ще додаткову допомогу від Заходу, вже в березні ми можемо піти у контрнаступ на Бахмутському напрямку та й не тільки". - підсумувала експерт.

Нагадаємо, відьма-некромант приголомшила прогнозом щодо закінчення війни.

Вас також можуть зацікавити новини: