Астролог назвала найнебезпечніші міста / facebook.com/GeneralStaff.ua

Астролог Яна Езотеричка назвала кілька українських міст, над якими нависла небезпека. За словами експерта, там будуть йти серйозні бої, не виключені ракетні удари і смерті.

Першим "палаючим" містом Езотеричка назвала Запоріжжя. За її словами, там буде відбуватися справжня "м'ясорубка". Можуть бути серйозні втрати, адже ситуація буде дуже жорсткою.

Також небезпека чекає і на центр Києва. Експерт закликала терміново покинути це місце, щоб не постраждати від агресії Росії. У Дніпрі, за словами експерта, можуть бути прильоти ворожих ракет. Тому не можна халатно ставитися до сигналів повітряної тривоги. Не менш небезпечна ситуація буде на Волині і в Тернополі. 

Відео дня

"Показує енергію вогню. Це ймовірність прильотів. Тернопіль буде смертоносним. Карти показують енергію смерті. Дуже великі втрати, а в разі біди, можна чекати на неприємності", - сказала астролог на своєму YouTube-каналі.

Також варто бути обережними жителям Херсонської області. За словами експерта, там будуть запеклі бої і втрати з різних сторін.

Нагадаємо, раніше астролог Наталія Власенко в інтерв'ю УНІАН розповіла, якої зими очікувати українцям, що буде з цінами на продукти, чи припиняться масовані ракетні обстріли, коли чекати перемоги і відновлення країни.

Вас також можуть зацікавити новини: