Жахливий тиждень буде у цих знаків Зодіаку: чого побоюватися / фото ua.depositphotos.com

Астрологи назвали знаки Зодіаку, для представників яких приготовлено дуже складний тиждень – у період з 15 до 21 серпня.

У список потрапили Леви, Діви і Риби.

Лев

Леви у зазначений період ризикують зустріти людей, які негативно на них вплинуть. Ці зустрічі краще не допустити. Зірки радять стримуватися в спілкуванні особливо з незнайомими людьми. А якщо вони відбулися, то потрібно як слід очиститися. У зазначений період потрібно більше відпочивати, присвятити максимальний час собі, навіть корисно буде зануритися в себе, відчути свої потреби.

Відео дня

Діва

Весь тиждень Дев наганяти нудьга і депресія. Стан, при якому нічого не хочеться, тільки заритися у ковдрі і не вставати, буде звичним для цього тижня. Врятує творчість. Зірки радять креативити, витягати себе з пониклого стану.

Риби

Рибам загрожує небиезпека так і не вийти з "чорної" смуги. Деяким це вдасться, але не без допомоги з боку. Це повинні бути дуже близькі люди. В іншому випадку – покладатися потрібно тільки на себе. А це означає – не втрачати віру, що все погане дуже скоро залишиться позаду.

Раніше астрологи назвали знаки Зодіаку, представники яких скоро зустрінуть другу половинку.

Вас також можуть зацікавити новини: