З Днем ангела Таїсії / фото klike.net

Іменини Таїсії за церковним календарем відзначаються тричі на рік: 4 квітня, 23 травня (Таїсія Єгипетська) і 21 жовтня (преподобна Таїсія Фіванська).

Сьогодні, 4 квітня, Таїсії святкують перші в році іменини, тому не забудьте привітати своїх рідних, колег і подруг з Днем ангела.

Читайте такожДень Світлани: найкращі привітання з Днем ангела у віршах, малюнках і прозі

Відео дня

Значення імені Таїсія

Це ім'я має давньоєгипетське походження і означає "присвячена Ізіді". В Єгипті богиня Ізіда була однією з найбільш шанованих, її культ поширився по країнах Середземномор'я і, зокрема, потрапив в Грецію.

Ізіда була описана в міфології як дружина і сестра бога Осіріса й мати Гора. Вона служила уособленням подружньої вірності, материнства, родючості, водної і вітрової стихій, чарівництва і мореплавання. Зображувалася Ізіда з головою або рогами корови. Її статуї, на яких богиня стояла з немовлям Гором на руках, вплинули на іконографію Богоматері.

Який характер Таїсії

Як правило, жінка з цим ім'ям має дуже незалежний, але досить потайливий характер. Вона, безсумнівно, самолюбна, однак вроджена обережність схиляє її не афішувати свої душевні якості, тож при всьому своєму самолюбстві Таїсія воліє триматися досить скромно і врівноважено. Поки одного разу вона не випустить на свободу притаманну їй імпульсивність.

Спокійна, товариська, розважлива, допитлива дівчинка, вона буде серйозно вивчати незнайомих людей, уважно придивляючись до них.

Прагне, щоб її життя не було буденним. Впевнена, що може розраховувати тільки на себе. Не дуже везуча людина, але ніколи не падає духом. Лише стискає кулаки, розгинає спину і продовжує йти своїм тернистим шляхом.

День ангела Таїсії: привітання та листівки

false

В День Ангела Таїсії, бажаю я любові
І від душі успішних перемог,
Натхнення, щастя світлого, здоров’я,
І хай тебе оберігає Бог!

false

Хай Таю нашу, ангел вберігає,
І в усьому, завжди, їй допомагає!
Хай тобі Господь із неба,
Додає усе що треба.
Щоб добре серце мала,
І усім допомагала,
Розцвітала, багатіла,
І з роками молоділа.
Друзі щоб добра бажали,
На роботі поважали,
Щоби жити було мило,
Щоб завжди була щаслива!

Тая дорога, я бажаю тобі завжди залишатися такою. Вітаю тебе і бажаю здоров'я, удачі, успіху, радості, любові, щастя і багатства! Нехай у твоєму житті все і завжди складається найкращим чином.