День святого Валентина – спецпропозиції для закоханих / фото: br.depositphotos.com

Найромантичніше свято року – День святого Валентина – вже на порозі. 14 лютого коханим дарують особливі подарунки, а також обмінюються спеціальними вітальними листівками у формі сердечок – валентинками.

Тож, незадовго до цього дня перед кожним закоханим гостро постає питання, що подарувати своїй другій половинці на 14 лютого, аби здивувати її чи його несподіваним приємним презентом.

Читайте такожДень святого Валентина: історія та традиції свята

Відео дня

Звісно ж, не можуть залишитися осторонь від такої знаменної події й численні магазини та розважальні заклади. До Дня Валентина вони підготували різноманітні акції та знижки практично на всі товари та послуги.

Аби зорієнтувати в масиві подібної інформації, УНІАН підготував добірку пропозицій знижок та спеціальних акцій до дня закоханих.

Романтична вечеря у ресторані

Мабуть, найбільш традиційним святкуванням Дня закоханих є похід до ресторану. Безліч цих закладів запрошують 14 лютого до себе на романтичний вечір при свічках за келихом вина. Відсвяткувати закоханих вони закликають в атмосфері всепоглинаючого кохання під музичний супровід або захоплююче шоу.

До Дня Валентина ресторани обіцяють особливе меню, яке без слів доведе щирість почуттів. Звісно ж, кожен із закладів намагається підготувати спеціальні пропозиції для закоханих.

Враження як подарунок для другої половинки

З нагоди Дня святого Валентина чимало концертних агенцій підготували спеціальні пропозиції на різноманітні події, які дозволять зробити 14 лютого яскравим та незабутнім.

Подарунки для закоханих – знижки до Дня Валентина  / фото: pmg.ua

Зі знижкою можна придбати квитки на концерти, в театр, на вечірки, фестивалі та гумористичні шоу. Така спецпропозиція діє, зокрема, в разі придбання двох квитків на різноманітні розважальні події. Або ж можна вручити людині подарунковий сертифікат на будь-яку суму. Так дорога вам людина зможе самостійно вибрати бажану подію.

Косметика та парфумерія у дарунок

Популярним варіантом подарунка на 14 лютого є косметика та парфумерія. Так, до цього дня можна придбати з різною знижкою аромати на будь-який смак та щось із декоративної косметики. За спеціальною ціною, зокрема, пропонується 2 аромати на вибір.

Гаджети для закоханих

Практичні і функціональні гаджети – це завжди безпрограшний варіант подарунка. Смартфони, смарт-годинники фітнес-трекери – сучасний ринок пропонує масу цікавих пристроїв під практично будь-який гаманець.

Безліч магазинів з нагоди Дня Валентина роблять знижки на різні товари, завдяки яким можна вигідно придбати гаджет у подарунок.

"Коштовний" подарунок на День Валентина

Прикраси та аксесуари із золота або срібла, зокрема, кулони, сережки і браслети з підвісками у формі серця викличуть у другої половинки радісні емоції та хвилю кохання.

До Дня закоханих магазини пропонують придбати ювелірні вибори зі знижками або за спеціальною ціною.

Одяг та взуття для дорогої людини

Читайте такожІдеальний День Валентина: шпаргалка, як зробити це свято особливим (лонгрід)

Вигідні ціни на великий асортимент товарів до Дня закоханих є у магазинах, які продають одяг та взуття. Знижки тут абсолютно різноманітні – від 14% і до 50%. Тож, залишилося лише визначитися, що подарувати – чи це буде гарна сукня, чи вишукана нижня білизна, чи, можливо, якісь оригінальні туфлі.

Примітно, що вже традиційно до цього романтичного свята відомі марки радують, зокрема, святковими колекціями нижньої білизни.

Порція кохання у келиху вина

Додати п’янких нот у свято закоханих, звісно ж, можна, придбавши хорошого вина чи будь-якого іншого напою – кому що до вподоби. До Дня Валентина можна зустріти масу знижок на різні алкогольні напої.

Нагадаємо, раніше УНІАН розповідав про найцікавіші місця та заклади у Києві, аби кожен міг спланувати свій незабутній День закоханих.