День Святого Валентина – романтичні події у Києві / фото: getwallpapers.com

Наближається найромантичніше свято року – День Святого Валентина. Валентинки, палкі зізнання у почуттях та подарунки від щирого серця: здається, що 14 лютого кохання просто-таки витає у повітрі.

Як незабутньо провести цей день із коханою людиною та куди піти – УНІАН зробив підбірку найцікавіших місць і закладів у Києві, аби кожен міг спланувати свій День закоханих.

Концерти до Дня Святого Валентина 

#Пролюбов

Відео дня

14 лютого у Stereo Plaza відбудеться святковий концерт під назвою #Пролюбов. На сцені музичного заходу виступлять гурти "Друга ріка", "Скрябін" та LETAY. Всі вони, звісно ж, виконуватимуть чуттєві романтичні пісні про кохання.

День закоханих під пісні Лайми Вайкуле

Читайте такожДень всіх закоханих 2020: дата та історія свята

Стильна й екстравагантна Лайма Вайкуле вміє дивує прихильників новими неймовірними образами та яскравими шоу. Виконавиця виступить з ексклюзивним концертом до Дня закоханих у столичному Caribbean club. Співачка виконає свої зворушливі пісні, які припадуть до смаку як тим, хто вже зустрів своє кохання, так і тим, хто іще в пошуку.

14 лютого з "Крихіткою"

Гурт "Крихітка" готує новий матеріал і після певної перерви повертається на сцену в День всіх закоханих. Тож, цей виступ у День Святого Валентина буде справжнім подарунком для прихильників колективу. Послухати улюблені хіти можна буде у клубі Bel étage.

Концерт Kyivstoner

Сольний концерт у день закоханих дасть також епатажний репер і колишній учасник групи "Гриби" Kyivstoner. Тож, усі поціновувачі творчості реп-виконавця зможуть "відірватися" під його музичні композиції у клубі Atlas.

Куди піти в Києві у День Святого Валентина / фото: wallpaperaccess.com

Яскраві шоу в День закоханих

Cirque Du Soleil

Легендарний Cirque Du Soleil показуватиме своє шоу з 13 по 16 лютого в Палаці Спорту. Тож, усім любителям циркового мистецтва можна провести День закоханих, споглядаючи захоплююче шоу Cirque Du Soleil.

Notre Dame de Paris Le Concert

Знаменитий мюзикл Notre Dame de Paris Le Concert, створений за мотивами однойменного роману Віктора Гюго, показуватимуть у Національному палаці мистецтв "Україна".

Інтерактивна виставка-подорож Ukraine WOW

Читайте такожІдеї подарунків дівчині та дружині на день Валентина

Ukraine WOW – це 3900 кв. м вау-інсталяцій, експонатів та інтерактивів, присвячених всьому найкращому в Україні. Проходить виставка на майданчику "Багажне відділення під рампою", що на Київському центральному залізничному вокзалі, 14 колія. Помилуватися нею можна з вівторка по неділю з 11:00 до 20:00.

"Веселий" День Святого Валентина

"Дуже романтичний Stand Up" у київському October Hall або "Найромантичніший Стендап" у Fedoriv Hub – цікаві варіанти відзначити свято закоханих для любителів гумору.

Поїздка фунікулером за поцілунок

У День Святого Валентина, 14 лютого, київський фунікулер возитиме за поцілунок або обійми. Акція проходитиме з 8:00 до 9:00. Також у цей час можна буде виграти проїзний квиток на три види громадського транспорту.

Раніше УНІАН розповідав про можливі варіанти подарунка чоловіку на день Валентина. Адже напередодні 14 лютого магазини пропонують безліч ідей для подарунків та полегшують вибір.