У Міжнародний жіночий день хочеться зробити своїм рідним особливий подарунок. Тож пропонуємо топ-5 оригінальних ідей подарунків на 8 березня.

Декоративна карта світу

Сестрі, подрузі чи дружині можна подарувати скретч-карту на всю стіну. Вона прикрасить інтер’єр і надихатиме на нові подорожі, які можна потім відмітити на карті.

Читайте такожЗ Міжнародним жіночим днем: найсмішніші коуби до 8 березня (відео)

Коробка-сюрприз

Усі жінки люблять сюрпризи, тому подарувати загадкову коробку буде гарною ідеєю. Всередині може бути обрана вами косметика, солодощі та навіть повітряні кульки.

Зоряне небо

Це не банальне «Я подарую тобі всі зорі на небосхилі», а фіксація миті з вашого життя. Ви обираєте важливу для вас дату, і її друкують на папері у вигляді зоряного неба в той день. Це зворушливий, а головне неповторний подарунок для коханої на 8 березня.

Читайте також8 березня 2020 - яке сьогодні свято, прикмети і іменинники, що сьогодні не можна робити

Парфуми власноруч

Так, парфуми – не нова ідея подарунка в Міжнародний жіночий день. Однак її можна освіжити, створивши аромат власноруч під керівництвом професійного парфумера.

Еко-олівець

Якщо дарувати квіти ви не хочете, а ваша мама чи сестра люблять рослини, є оригінальний вихід. Подаруйте набір із еко-олівців, які проростають і стають кімнатною рослиною. У комплекті йдуть олівці з капсулою з насінням та грунт для їх висадки.