Що подарувати на 8 березня дівчині / фото depositphotos.com

Наближається Міжнародний жіночий день 8 березня, в який прийнято обдаровувати подарунками мам, дівчат і дружин. Звичайно, завжди можна обійтися стандартним букетом і коробкою цукерок, але оригінальністю ви так точно не виділитеся. А деяких дівчат такі подарунки можуть образити. 

УНІАН підказав, що можна подарувати на Жіночий день дружині, подрузі, родичі чи колезі. А жінкам нагадуємо, що чоловіки теж зрадіють подарунку в Міжнародний чоловічий день 19 листопада.

Книга

Захоплююча і пізнавальна книга - ідеальний подарунок для дівчини, яка любить читати. Якщо ви не знаєте, які письменники і жанри їй подобаються - ми називали найкращі книги для жінок з різними смаками.

Відео дня

Настільні або карткові ігри

Магазини подарунків пропонують величезний вибір всіляких карткових, настільних і інтелектуальних ігор. Можна подарувати гру для великої компанії або тільки для вас двох.

Рукоділля і творчість

Зробити щось красиве своїми руками завжди приємно. Рукоділля чудово розслабляє. Набір для виготовлення свічок або мила, алмазна мозаїка, картина за номерами або набір для печворку - ось корисні і універсальні подарунки.

Романтичний подарунок

Романтична вечеря при свічках - хороший варіант того, що подарувати коханій дівчині на 8 березня. Також можна разом сходити на природу або влаштувати спільну фотосесію. Більш практичний варіант романтичного подарунка - футболка або кружка з принтом зі спільним фото.

Техніка

Якщо дозволяють фінанси - подаруйте дівчині корисну техніку, якої у неї немає. Це може бути електрична зубна щітка, 3D-окуляри, робот-пилосос, навушники або ігрова приставка.

Поїздка

Поїздка допоможе їй розслабитися і отримати нові приємні емоції. Але будьте обережні з таким подарунком - потрібно заздалегідь знати, які місця їй подобаються і в які дати вона буде вільна. Інакше такий подарунок порушить її плани.

Прикраса

Хороший подарунок, якщо ви знаєте, що з прикрас вона носить. А якщо не знаєте, то попросіть консультанта підібрати щось універсальне.

Спортивний подарунок

Дівчина з активним способом життя зрадіє подарунку, який допоможе їй бути у формі. А ще такий подарунок корисний для здоров'я і довголіття. Варіанти спортивних подарунків: спортивний костюм, кросівки, трекінгові палиці, ролики, самокат, велосипед.

Вино і штопор

Дівчина, яка любить алкоголь, буде рада отримати в подарунок пляшку вина, автоматичний штопор або красиві келихи. Можна подарувати і інші пристосування, наприклад, аератор для алкоголю, який наповнює напій бульбашками.

Вас також можуть зацікавити новини: