День кадровика в Україні / ua.depositphotos.com

Професійне свято фахівців, які працюють у сфері пошуку та адаптації персоналу до роботи, не є державним. Саме тому фіксована дата не встановлена - День кадровика відзначають двічі на рік.

УНІАН розповість, як найкраще привітати у День кадровика 2022.

День кадровика в Україні - історія свята

Вперше торжество відзначили в 2008 році за наказом Міністерства оборони України. Сам наказ був виданий 1 вересня 2008 року і називався "Про встановлення Дня працівника кадрових органів". До цього моменту свято відзначали 27 квітня.

Відео дня

Досі День кадрового працівника України не вважається державним і не має офіційного статусу, тому свято відзначають двічі на рік: 27 квітня і в першу неділю жовтня. Причому, історично так склалося, що осіннє торжество більше призначене для співробітників Збройних Сил України.

Привітання з Днем кадрового працівника - оригінальні вітання і красиві листівки

День кадровика 2022 - вітання / листівки УНИАН

Вітаю з професійним святом - Днем кадровика! Бажаю вам здоров'я, удачі та успіхів у працевлаштуванні наших громадян. Вашу працю не можна переоцінити, саме завдяки вам в колективі тільки відповідальні і професійні співробітники. Нехай ваша кар'єра нарівні з усіма йде на зліт! Бажаю визнання і поваги з боку колег, благополуччя і великих можливостей. Нехай робота завжди буде в радість!

***

Вітаю з Днем кадровика і бажаю завзятості, сміливості, впевненості, строгості у важливих справах і легкості в кожному дні життя. Нехай по роботі все виходить, нехай щоранку починається з відмінної ідеї, доброї новини, великої удачі. І нехай по наростаючій завжди йде успіх, достаток і щастя!

Як привітати з Днем кадровика / листівки УНИАН

***

Тільки вам під силу знайти безцінні кадри, тільки вам відомо, яким чином потрібно вирішити справи, що стосуються роботи - під вашим контролем життя всієї команди. Сьогодні привітання присвячені вам, кадровики! Життя нехай йде, як ви плануєте, плани нехай виконуються, а настрій буде відмінним!

***

Працьовитого нашого кадрового співробітника вітаю з Днем кадровика! Бажаю в професійний день твій завжди бути на крок попереду, вміти передбачити події і бути в курсі всіх прогресивних новинок і змін у трудовому кодексі, а ще любити свою роботу і колектив, а на взаємодопомогу можеш розраховувати в будь-яку хвилину!

Коли День кадровика в Україні / листівки УНІАН

Усіх кадровиків вітаємо із професійним святом! Бажаємо вам ухвалення правильних рішень у виборі співробітників на роботу. Від вас залежить згуртованість та дружня атмосфера в колективі. А також найвищий професіоналізм та висока продуктивність. Нехай ваші очі будуть пильними, інтуїція не підводить. Бажаємо вам успішної роботи, яка приносить вам задоволення та гідний заробіток.

***

З професійним святом! Легких рішень всіх поставлених завдань, менше перевірок, більше відпочинку, успіхів у роботі, щоб праця була оцінена, здоров'я Вам та Вашим близьким!

Бажаю величезних успіхів на роботі, щоб приходили лише приємні люди, щоб зустрічі були продуктивними та приємними. Нехай буде все те, чого прагнеш і йдеш, щоб керівництво хвалило, а рідні пишалися!

***

Нехай підібрані кадри радують професіоналізмом, прагненням розвиватись та будувати кар'єру. Бажаю успішної роботи, щасливих вихідних, різнокольорових буднів та феєричних відпусток!

Вас также могут заинтересовать новости: