День комп'ютерника 2023 / depositphotos.com

Це свято не має офіційного статусу. Це означає, що вихідні в лютому до нього не прив'язані і відпрацювати на годину менше в цей день не вийде. Але, тим не менш, торжество з розмахом відзначають за кордоном. 

УНІАН пропонує підтримати традицію, відсвяткувати день комп'ютерника в Україні та привітати своїх знайомих "тижпрограммістів".

14 лютого - День комп'ютерника

Історія свята вельми цікава, а дата обрана не просто так. У 1946 році 14 лютого в США показали світу перший комп'ютер - "Електричний цифровий інтегратор і калькулятор" або скорочено ENIAC. Спочатку така машина була просто величезною обчислювальною технікою, яка допомагала виконувати розрахунки в період Другої світової війни. 

Відео дня

Але технології швидко розвинулися, еволюція ЕОМ йшла семимильними кроками, тому зараз будь-який комп'ютер або смартфон - це правнук тієї самої машини ENIAC.

З Днем комп'ютерника - привітання та листівки

Вітаю з Днем комп'ютерника і хочу побажати завжди ладнати з машинами, постійно робити нові відкриття в цій області, ніколи не заходити в глухий кут, розвивати високу швидкість успіху у своїй діяльності і залишати стабільним ритм щастя у своєму житті.

День комп'ютерника в Україні / klike.net

Вітаю з Днем комп'ютерника і хочу побажати багато всього цікавого в комп'ютерному світі, багато щастя, любові і веселощів в навколишньому світі життя. Нехай кожен день дозволяє домагатися досконалості, успіху і нових проривів, нехай не буде проблем ні зі здоров'ям, ні з програмами, ні з людьми, ні з технікою. І нехай на аватарці завжди буде щасливе обличчя, і нехай для морального і фізичного здоров'я завжди стоїть потужний антивірус.

***

Ось і нагрянув день комп'ютерника! Вітаю всіх умільців і знавців зі святом! Бажаю тихої роботи вентилятора, слухняних системників, запас вітої пари, потрібних програм і належної науково-технічної бази для реалізації будь-яких ідей! Будьте здорові, посидючі, давайте відпочинок очам і ворушіть кінцівками. Ні вірусу, ні помилки в системі!

Привітання зі святом / klike.net

День комп'ютерника - професійне свято дуже посидючих, наполегливих, терплячих людей. У наш час без Вас не обійтися ні в одній сфері. Так нехай же Вас чекають неймовірні досягнення і відкриття, успіх і великі премії. Майбутнє людства вже не уявити без вашої роботи. Удачі, любові і натхнення. Вони обов'язково принесуть вам нові професійні відкриття. Зі святом!

***

Вітаю з Днем комп'ютерника, зі святом високого розуму і креативу в ідеях. Бажаю бути з будь-якою комп'ютерною машиною на "ти", постійно прагнути до високих цілей і своїх ідеалів, вдало виправляти будь-яку неполадку і особисто створювати щось нове і корисне для комп'ютерного світу.

Яскраві листівки та побажання 14 лютого / klike.net

Вітаю з Днем комп'ютерника. Бажаю, щоб в один клік збувалися всі твої бажання, бажаю з комп'ютером будь-якого "віндовса" бути на "ти". Нехай для щастя стоїть надійний антивірус, нехай в житті буде якісне програмне забезпечення удачі і любові.

***

Дорогий наш комп'ютерний ас, вітаємо тебе з твоїм професійним святом! Ми бажаємо тобі надійної техніки, яка ніколи не підводить, нових технологій, завдяки яким твоє життя стане ще цікавіше, і, звичайно, вдячних користувачів, яким ти допомагаєш кожен день!

Всесвітній день комп'ютерника / klike.net

Вітаю з професійним днем. Бажаю тільки злетів в кар'єрі, удачі по життю і величезної любові. Нехай поруч будуть тільки ті люди, які надихають на прекрасні вчинки і дають сили прагнути до своїх мрій.

***

Всіх, хто знає підхід до сучасної техніки, хто легко і вільно володіє інформаційними технологіями, ми вітаємо з практично професійним святом. Нехай будуть вам не страшні перепади напруги, і найсучасніші віруси.

Привітання з Днем комп'ютерника в Україні / klike.net

У цей святковий день вітаємо всіх комп'ютерників. Хочемо побажати щастя, процвітання на роботі, любові і поваги близьких. Вибачте нас - дам, за нерозуміння, за дзвінки з проханнями "полагодити таку штучку". Спасибі вам за терпіння і турботу. Залишайтеся такими ж розумними, кмітливими, винахідливими.

Вас також можуть зацікавити новини: