День поліції - привітання та листівки / УНІАН

Сьогодні, 4 липня, відзначається День поліції України - молоде професійне свято служителів правопорядку. Поліцейські в цей день приймають поздоровлення від рідних і друзів, а також колег і начальників. У поліцейських дільницях в цей день проводяться нагородження кращих співробітників або корпоративи, якщо свято випало на вихідний.

День Національної поліції - історія свята

День поліції України був встановлений указом Петра Порошенка в 2015 році. Відзначався він 4 серпня в день прийняття закону про це свято. У 2017 році новий указ змінив дату святкування на 4 липня. У цю дату перші патрульні поліцейські склали присягу на Софійській площі в Києві.

День поліції - картинки та вітання

***

Відео дня

Хочу висловити велику подяку за вашу відданість, мужність та постійне прагнення справедливості. Ваша робота вимагає великої відваги та високого професіоналізму, і ви справляєтеся з нею на найвищому рівні! Нехай ваші дні будуть наповнені безпекою, успіхами та гордістю за те, що ви робите. Зі святом!

***

Вітаю з професійним святом та дякую за вашу нелегку, але важливу роботу! Ваша постійна присутність на варті порядку та безпеки суспільства заслуговує найвищої похвали, а ваші зусилля та праця допомагають нам відчувати себе захищеними та вільними. Бажаю міцного здоров'я, благополуччя та успіхів у всіх починаннях. Зі святом!

***

Вітаю з Днем поліції в Україні! А побажати хочу неймовірних сил і відваги, терпіння і бадьорого здоров'я, процвітаючої діяльності і вдалої боротьби зі злочинцями і порушниками, сімейного щастя і добробуту.

***

День Національної поліції 2023 / УНІАН

***

З Днем національної поліції! Доблесних українських поліцейських поспішаємо привітати з професійним святом і побажати нових досягнень в роботі і просування по службових сходах. Хочеться, щоб громадянам нашої країни жилося спокійно. Нехай стане менше корупції, а рівень злочинності знижується з кожним днем! Залишайтеся гідними представниками своєї доблесної професії! Зі святом!

***

Вам побажати хочу, хлопці,

Мати гідну зарплатню,

Надійних відданих подруг,

Зірок на плечі та заслуг!

***

З Днем Національної поліції / УНІАН

***

Сил бажаю і здоров'я

Нашим поліцейським,

Щоби дати відсіч гідний

Планам лиходейським.

***

З Днем поліції - привітання / УНІАН

***

Дорогі наші правоохоронці! Вашими силами досягається безпека громадян нашої країни. Нехай ваші трудові дні будуть спокійними, а в сім'ях панує мир і любов.

***

З нагоди професійного свята я хочу висловити вам щиру подяку за вашу відданість, мужність та постійне прагнення до справедливості! Ваша робота вимагає великої відваги та професіоналізму, і ви справляєтесь з нею на найвищому рівні. Бажаю вам безпеки, успіхів та гордості за те, що ви робите. З Днем поліції!

***

З Днем поліції! З нагоди свята хочу висловити вам щирі слова вдячності та поваги за вашу відважну службу, коли ви стоїте на стражі правопорядку та безпеки нашої країни! Нехай Бог оберігає вас від усяких небезпек і дарує вам силу та мужність у вашій благородній місії. Зі святом!

***

Щиро вітаю з професійним святом і висловлюю велику вдячність за вашу важливу роботу. Ваша відданість, професіоналізм та здатність бути розумним, мудрим та справедливим - це справжні приклади гідності та честі. Бажаю вам невичерпного ентузіазму, успіхів у службі та міцного здоров'я. Зі святом!

***

Нехай ці привітання висловлюють нашу щиру вдячність і повагу до поліцейських, які служать на благо суспільства і роблять наше життя безпечнішим!

Вас також можуть зацікавити новини: