День працівників реклами 2023 / фото ua.depositphotos.com

Щороку 23 жовтня в Україні вітають працівників реклами: маректологів, піарників, рекламодавців та рекламних дизайнерів. Свято відзначається з 1994 року. Цього дня варто привітати з Днем рекламника 2023 знайомі та близькі. Їм буде приємно отримати вітання та листівку.

День рекламщика в Україні - історія події

Слово "реклама" має латинське коріння і походить від слова "вигукувати". З історичних джерел відомо, що перші рекламні кампанії існували з давніх часів. Античні торговці, що стояли біля своїх прилавків, використовували привабливі гасла та гучні оголошення для привернення уваги потенційних покупців. Часи древніх римлян були багаті на рекламні ініціативи, наприклад, спеціальні процесії, у ході яких вимовлялися похвальні про трофеї, здобуті у боях і виставлених на продаж.

Згідно з легендою, ідея відзначати День рекламника в сучасному світі прийшла від невідомого студента, який шукав способи заробітку. Він найнявся рекламним агентом газети і незабаром отримав перші замовлення. Через рік його кар'єра в цій сфері розцвіла. Цей студент став першовідкривачем традиції відзначати День рекламника, і згодом ця святкова ініціатива поширилася на багато країн колишнього СРСР та Європи.

Відео дня

День рекламщика - привітання у прозі та листівках

З Днем працівника реклами! Ваша креативність та вміння привертати увагу невимовні. Ви робите світ яскравішим та цікавішим!

***

Цього дня хочу побажати вам, рекламщики, нових креативних ідей, натхнення та море успішних проектів. Зі святом!

***

Цього дня хочу побажати вам, дорогі рекламники, ще більше креативних ідей, натхнення та море успішних проектів. Ваша здатність бачити можливості, незалежно від складності завдання, робить вас справжніми чарівниками реклами. Зі святом, і нехай кожен день приносить вам нові можливості для втілення ваших ідей!

***

З Днем працівника реклами! Ваша робота допомагає нам побачити світ у новому світлі та оцінити красу рекламних ідей. Будьте завжди на висоті!

***

Вітаю із професійним святом, Днем працівника реклами! Нехай клієнти будуть задоволені твоєю роботою, а реклама завжди буде на слуху. Нехай робота приносить тобі гідний заробіток та багато задоволення!

***

З Днем працівника реклами! Бажаю тобі щоб кожна твоя ідея ставала яскравим рекламним шедевром, а клієнти цінували твій талант і професіоналізм. Нехай твоя робота приносить не лише фінансові успіхи, а й насолоду від творчості!

***

Щиро вітаємо з професійним святом, Днем працівника реклами! Твоя робота робить світ яскравішим та цікавішим. Нехай кожна твоя рекламна ідея розбурхує уми і надихає інших на великі звершення. Нехай успіх супроводжує тебе у цій творчій подорожі!

День рекламника картинки / фото ua.depositphotos.com
День рекламника листівка / фото ua.depositphotos.com
Листівки з Днем рекламника / фото ua.depositphotos.com
Картинки з Днем рекламника / фото ua.depositphotos.com

    Вас также могут заинтересовать новости: