З Днем святого Валентина / листівки УНІАН

Сьогодні - День святого Валентина. На жаль, у цьому році багато закоханих святкують його далеко один від одного, і чимало привітань в цей день полетить на фронт. Нехай усі слова любові, сказані чи написані сьогодні, зігрівають душі та серця наших захисників.  

Раніше ми публікували найромантичніші привітання з Днем святого Валентина 2023 для закоханих.

День святого Валентина - привітання в листівках і прозі 

З Днем святого Валентина / листівки УНІАН

З Днем закоханих, мій захиснику! Схиляюся перед твоєю відвагою і мужністю. Завдяки таким героям, як ти, нас точно чекає перемога! Повертайся скоріше. 

Відео дня

***

Ми далеко один від одного, але з кожним днем наша любов тільки міцнішає. Я тебе дуже люблю і сумую. Сподіваюся, що ми скоро зустрінемося - врешті-решт ця війна закінчиться, і ми будемо поруч. З Днем святого Валентина, мій найкращий!

З Днем святого Валентина / листівки УНІАН

З Валентиновим днем, мій герой і лицар!

Немає рідніших очей, ніж твої, немає сильніших рук, ніж твої, немає кращого в світі, ніж ти!

***

З Днем святого Валентина, коханий! Ти найпрекрасніша людина на всій Землі. Твої турбота, мужність, ніжність і увага роблять мене щасливою! Кожною клітиною тягнуся до тебе і ціную кожну хвилину, проведену разом...

З Днем святого Валентина / листівки УНІАН

Коли читаю твої повідомлення, мені хочеться скоріше почути тебе... Щоб слова з паперу, з екранів монітора і телефону зігрілися теплом твого голосу.

Коли чую твій голос, мрію швидше тебе побачити... Адже погляди щиріші слів.

Коли дивлюся на твою фотографію, хочу торкнутися тебе, аби відчути тепло твоїх рук. Повертайся швидше, люблю.

З Днем святого Валентина / листівки УНІАН

Як птах, летить моя душа, коли ти поруч зі мною. Тепер я розумію сенс слів "виросли крила", адже якщо твій коханий чоловік з тобою, ти ніби починаєш літати. Мені вдалося відчути це. У моїх мріях тільки ти, і я хочу, щоб ти знав, як сильно я тебе люблю! Бережи себе.

З Днем святого Валентина / листівки УНІАН

Ніхто не зможе любити тебе сильніше! Я вдячна небесам, що зустріла тебе. Ти - мій справжній скарб, мій герой. З нетерпінням чекаю зустрічі. Рахую дні, коли зможу знову взяти тебе за руку. Люблю і обіймаю. З Днем всіх закоханих!

***

З Днем святого Валентина, мій коханий. Бажаю нам з тобою легкого шляху життя. Бажаю, щоб у нас було все, про що мріємо. Залишайся таким же сильним, хоробрим і найкращим. Люблю тебе, повертайся швидше!

З Днем святого Валентина / листівки УНІАН

Жити слід хоча б для того, щоб знову прокидатися в твоїх обіймах. Нехай моя любов береже тебе! З Днем Святого Валентина!

Вас також можуть зацікавити новини: