День тренера - привітання/ фото ua.depositphotos.com

Щороку День тренера відзначається 19 липня. Це офіційне свято, яке відзначають в Україні з 2021 року за указом президента Володимира Зеленського. Дата свята вибрана на честь 19 липня 1996 року, коли Україна вперше взяла участь в Олімпійських іграх як незалежна держава.

Тренер - найважливіша фігура у підготовці спортсмена. Він вчить розуміти та відчувати своє тіло, розвивати силу волі, досягати спортивних результатів. У скрутній ситуації тренер допоможе порадою, скоригує режим вихованця та підбадьорить у разі невдачі.

Ми зібрали найкрасивіші привітання та картинки для спортивних та особистих тренерів, наставників дитячих та юнацьких спортивних шкіл, фітнес-інструкторів з їхнім професійним святом.

Відео дня

День тренера 2023 - привітання у прозі і листівках

З Днем тренера я вас вітаю,

Щасливих й довгих літ бажаю.

Нехай досягнення вражають,

Спортсмени вас не забувають!

***

Вітаю вас з спортивних святом,

Бо тренер ви - ну хоч куди!

Досягнень зичу вам багато

На шляху до своєй мети!

Хай підопічні вдячні будуть

За настанови і поради.

Рекорди хай нові здобудуть,

І вам завжди хай будуть раді!

***

Вітаю з Днем тренера! Хочу побажати не втомлюватися ділитися своїми вміннями та енергією з підопічними, вирощувати нових чемпіонів, бути найкращим наставником у їхньому житті. Нехай міцне здоров'я буде вашою опорою та знаряддям для досягнення нових вершин!

***

Зі святом, тренера України! Нехай пишаються вами, нехай приклад беруть і прагнуть досягти тих же вершин та медалей. А вам бажаємо не зламатися від вітрів життя, а дивитися наперед і сміливо вірити у свою перемогу над усіма неприємностями.

***

Вітаємо тренерів України! Нехай виховують вони людей, спортсменів, чия воля і сила ніколи не дадуть здатися і опустити рук без боротьби. Бажаємо медалей, кубків і лише яскравих перемог, що у пам'яті назавжди збережуться.

***

Із днем тренера в Україні! Бажаю великих успіхів та перемог, добрих та успішних вихованців і завжди бути на першому місці!

***

Вітаю із днем тренера в Україні! Бажаю, щоб підпопічні не засмучували, а, навпаки, радували новими перемогами та призами. Нехай настрій буде бойовим і ніщо не зламає сталевого духу!

***

Із Днем тренера! Нехай ваш позитив ніколи не вичерпується! Нехай ваш професіоналізм веде підопічних до перемог та перших місць у змаганнях! Нехай на вас чекає багато нагород і гідне комфортне життя!

З Днем тренера 2023 / фото pixabay
З Днем тренера 2023 / фото pixabay
З Днем тренера 2023 / фото pixabay
З Днем тренера 2023 / фото pixabay
З Днем тренера 2023 / фото pixabay
З Днем тренера 2023 / фото ua.depositphotos.com
З Днем тренера 2023 / фото ua.depositphotos.com

Вас також можуть зацікавити новини: