Коротке ворожіння на майбутнє - розкривається тільки правда / 1zoom.ru

Святки – з 6 по 18 січня – традиційний час ворожінь на Русі. Найчастіше ворожать у Різдвяний і Водохресний Святвечір, але насправді влаштовувати ворожіння можна хоч щоночі.

Гадати можна і з гребінцем, і з чобітком, і на сірниках (детальніше про це читайте в нашому матеріалі Різдвяні ворожіння: 11 способів дізнатися про свою долю). Але є одне дуже цікаве ворожіння на найближче майбутнє у всіх сферах, яке практично не вимагає зусиль і часу – проте покаже і ваше майбутнє відносин із чоловіком, і яка мрія здійсниться. У соцмережах дівчата хваляться, що це коротке ворожіння на майбутнє завжди спрацьовує.

Як гадати на любов і не тільки

Алгоритм дій гранично простий:

Відео дня
  • на 12 папірцях однакового розміру пишеться 12 побажань собі коханій на цей рік;
  • папірці згортаються і залишаються на ніч під подушкою;
  • вранці не дивлячись треба витягнути три передбачення;
  • які побажання витягла - ті і збудуться.

Безсумнівна перевага такого ворожіння - не можна наврочити собі нічого поганого, адже ти сама складаєш передбачення, вибираючи, чого тобі найбільше хочеться в майбутньому році.

Цей спосіб гадати з Різдва по Водохреща зараз набирає особливу популярність у Мережі. Але насправді він досить старовинний: ним користувалися ще наші бабусі і прабабусі. Спробуйте і ви дізнатися про свою долю в різдвяну ніч!

Читайте також: