День тещі в Україні та світі / depositphotos.com

Щорічно Міжнародний день тещі відзначається в четверту неділю жовтня. У 2022-му році свято випадає на 23 жовтня. Подію вперше почали відзначати в 1930-х, як жарт, або альтернативу Дню матері. Згодом, у цього свята з'являлося все більше шанувальників - тепер День тещі відзначають по всьому світу. УНІАН розповість, як найкраще привітати маму вашої дружини зі святом.

Також сьогодні відзначається День рекламщика 2022.

З Днем тещі - привітання та побажання

День тещі 2022 - привітання / открытки УНИАН

З Днем тещі. Бажаю бути найулюбленішою, шанованою, обожнюваною, веселою, доброю, чуйною, славною тещею, бажаю, щоб дочка і зять цінували ваш кожен вчинок, кожну пораду, бажаю завжди залишатися яскравим вогником радості і натхнення для всієї родини.

Відео дня

***

З Днем тещі. Бажаю сил і терпіння, здоров'я і натхнення, оптимізму і доброти, радості і щастя. Будьте найдорожчою, улюбленою мамою, яка розуміє, турботливою тещею. Нехай зять поважає, любить і цінує, нехай кожен день вас радує приємними подіями, посмішками близьких і дзвінким сміхом улюблених онуків. Будьте пустотливою, молодою, ласкавою, непосидючою, в загальному, найкращою тещенькою в світі!

Міжнародний день тещі / открытки УНИАН

З Днем тещі. Бажаю бути найвеселішою і пустотливою, найдобрішою і чуйною, найкрасивішою і розумною, бадьорою і життєрадісною, найулюбленішою і люблячою тещею на всій планеті. Здоров'я вам і сімейного благополуччя, поваги і достатку в житті. І нехай Ваш зять завжди вас обсипає компліментами і добрими словами.

***

Вітаю з Днем тещі і від душі бажаю, щоб зять на руках носив і квіти дарував, щоб кожен день вам дарував щастя, радість, любов і підтримку близьких. Будьте найкращою, доброю, турботливою, розуміючою, коханою, веселою і жвавою тещею!

Як привітати з Днем тещі / открытки УНИАН

З Днем тещі! Бажаю завжди залишатися веселою і задерикуватою, доброю і чуйною тещею, розуміючою і щедрою, дбайливою і люблячою мамою. Нехай зять носить на руках і цінує золото-тещу, нехай у житті Вашому все буде чудово, розкішно та чудово!

***

Дорога, теща! У це свято, яке, звичайно, важливіше за Новий рік, я бажаю вам терпіння, довголіття, здоров'я і, щоб запас жартів у вашого зятя, не вичерпався ніколи!

День тещі 23 жовтня / открытки УНИАН

Вас також можуть зацікавити новини: