Всеукраїнський день бібліотек / kyivcity.gov.ua

Щорічно 30 вересня відзначається Всеукраїнський день бібліотек. Бібліотека – це справжня скарбниця, яка зберігає пам'ять і мудрість народу. В Україні налічується понад 40 тисяч бібліотек, в яких працює близько 53 тисяч бібліотекарів.

Це свято було засноване указом президента в 1998 році. Відзначають його як бібліотекарі, так і звичайні відвідувачі бібліотек. У бібліотеки є ще одне "професійне" свято – Всесвітній день бібліотек 27 травня. Нагадаємо, що 30 вересня також відзначається День перекладача.

Всеукраїнський День бібліотек: привітання

Вітаю з Всеукраїнським днем бібліотек! Бажаю, щоб кожен день приходили нові читачі і черпали знання в ваших стінах. Нехай полиці заповнять нові книги, а бібліотека буде тим місцем, куди хочеться прийти, де завжди цікаво і захоплююче!

Відео дня

***

Величезна подяка і вдячність всім працівникам бібліотек за їх самовіддану працю! За те, що вони продовжують берегти знання, накопичені століттями для всіх нас. З Днем бібліотек вас! Нехай у вашій бібліотеці завжди буде багато читачів, які люблять і бережуть книги.

***

Вітаю з книжковим святом! Бібліотека – особливе місце. Нехай там завжди панує чарівна атмосфера. Нехай книги дбайливо і вірно зберігають цікаву інформацію і радують своїх читачів!

День бібліотек: картинки та листівки

З Днем бібліотек 2022 / фото ormr.gov.ua
Всеукраїнський день бібліотек / фото nubip.edu.ua
День бібліотек 2022 / фото bratslav-rada.gov.ua
Всеукраїнський День бібліотек привітання / фото klike.net
Всеукраїнський день бібліотек / фото klike.net
Всеукраїнський День бібліотек картинки / фото klike.net