Репера A$AP Rocky не випускають з ув'язнення в Швеції / Фото з відкритих джерел

Організатори Atlas Weekend розповіли, що буде з лайн-апом фестивалю після арешту його хедлайнера - американського музиканта Ракима Майерса, відомого під псевдонімом A$AP Rocky. За словами засновника фестивалю Дмитра Сидоренка, через два-три дні вже буде точно відомо, чи відбудеться виступ репера в Києві.

Про це повідомляє кореспондент УНІАН.

Читайте такожЛегендарні The Neighbourhood приїдуть до Києва з масштабним концертом

Відео дня

"A$AP найняв адвокатів, які вже подали апеляцію. Суд повинен розглянути її протягом 48-ми годин. Тому в середу або четвер вже буде точно відомо про те, чи відбудеться його виступ у Києві. Його менеджмент переконує нас, що все буде в порядку. У той же час ми зараз ведемо переговори з представниками артистів того ж рівня. Тому в крайньому разі буде заміна", - розповів Дмитро.

Як повідомляв УНІАН, репера разом з трьома членами його гастрольної команди затримали за підозрою в нападі 30 червня на двох людей в центрі Стокгольма. Сам він стверджує, що лише захищався від занадто настирливих перехожих. A$AP Rocky перебував у Швеції в рамках концертного туру по Європі. Через його затримання вже скасовані найближчі концерти музиканта в Норвегії та Польщі.

13 липня в Києві запланований концерт A$AP Rocky на головній сцені фестивалю Atlas Weekend 2019. Тепер виступ артиста під питанням.