Лашана Лінч (ліворуч) / REUTERS

Британська темношкіра актриса Лашана Лінч зіграє роль агента 007 у новому фільмі про Джеймса Бонда.

Про це пише видання Daily Mail.

Читайте такожПустун Бред Пітт злегка зіпсував Марго Роббі фотосесію (фоторепортаж)

Відео дня

Сам герой Бонда залишиться Бондом. Його як і раніше буде грати Деніел Крейг. За сюжетом, він їде відпочивати на Ямайку, а його номер присвоюють новому агенту, якого як раз і зіграє Лінч. Однак далі вони ведуть розслідування разом.

"Це сучасний "Бонд", який сподобається молодому глядачеві, але при цьому в ньому буде все, що прийнято очікувати від фільмів про Бонда. У картині будуть видовищні епізоди погонь і бійок. Бонд і раніше Бонд, але йому необхідно навчитися жити в світі #MeToo", - зазначив інсайдер виданню.

Зазначається, що таке рішення могло бути прийнято під впливом одного із співавторів картини Фібі Уоллер-Бридж, яка відома своїми феміністичними та правозахисними поглядами.

Раніше в квітні Крейг заявив, що не заперечує, якщо в новій картині спецагента зіграє жінка. Однак у артиста знайшлося багато опонентів, серед яких виявився і британський журналіст Пірс Морган, що різко розкритикував заяву актора. На думку Пірса, зміна образу головного героя зруйнує франшизу. Він пояснив, що Бонд є «пам'ятником мужності», тому «секретно фантазуючі» про нього жінки навряд чи захочуть побачити в цій ролі актрису.