Фільм підійде тим, хто не женеться за візуальними ефектами / kinoafisha.ua

5 вересня в український прокат виходить нова картина Річарда Лінклейтера "Де ти поділась, Бернадетт?", знята за однойменним бестселером Марії Семпл.

У кінотеатрі «Оскар» 3 вересня відбулася гала-прем'єра фільму. УНІАН побував на ній і тепер розповість вам все про нову стрічку триразового номінанта на премію "Оскар" Лінклейтера.

Отже, сюжет картини обертається навколо Бернадетт Фокс - архітектора і соціопатки, яка встановила у своєму дворі білборд, на якому сусіди іменуються "мошкарою" і який, по ідеї, повинен їх відлякувати. Блискуча кар'єра Бернадетт залишилася в минулому: зараз весь її час здебільшого присвячений доньці-школярці, з якою жінка по-справжньому близька.

Сімейне благополуччя - лише позірне явище, насправді ж Бернадетт зовсім не щаслива / kinoafisha.ua

Читайте також"Босонога діва" Сезарія Евора: хто вона і чому Google присвятив їй DoodleУ Бернадетт також є чудовий чоловік - доволі успішний вчений. Однак, як з'ясується пізніше їх сімейний добробут - лише позірне явище, насправді ж Бернадетт зовсім не щаслива, а між нею та чоловіком панує тотальне нерозуміння.

По мірі розвитку сюжету з'ясовується, що всі проблеми талановитого архітектора через те, що вона закинула свою кар'єру і тепер не може знайти себе. З цією метою Бернадетт готова піти на відчайдушний крок – втекти з дому, щоб відправитися на проект в Антарктиду.

Кому сподобається фільм?

kinoafisha.ua

Незважаючи на доволі інтригуючий сюжет, не чекайте від картини особливого екшену - його там немає. Замість цього є приголомшлива Кейт Бланшетт. Своєю неповторною і різноплановою грою вона немов локомотивом витягує всю картину. Спостерігати за поступовою зміною її емоцій, за тим, як вона падає духом, то знову оживає, вельми і вельми цікаво.

Фільм підійде тим, хто не женеться за візуальними ефектами, а воліє насолоджуватися висококласної акторською грою і реалізмом сюжету.

Людям, які все ще перебувають у пошуку себе - дивитися обов'язково.