Фото REUTERS

Зі знімального майданчика на острові Фуертевентура (Канарський архіпелаг) через загрозу детонації снаряда, що залишився на місці німецької військової бази часів Другої світової війни, евакуювали знімальну групу фільму «Вічні» студії Marvel.

Про це пише видання The Sun.

Читайте такожКращі фільми 2019: топ кінопрем'єр, які повинен побачити кожен (відео)Серед евакуйованих були актори Анджеліна Джолі та Річард Медден.

Відео дня

«Було дуже страшно. Звичайно, бомба пролежала у землі десятки років, але хто знає, вона могла б вибухнути, як тільки її потурбували», – розповів співрозмовник видання.

Зазначається, що на знімальному майданчику знаходилися кілька видатних світових зірок, і ніхто не хотів ними ризикувати. Вибухотехніки успішно знешкодили бомбу.

Відомо, що в новому фільмі студії Marvel Анджеліна Джолі та Річард Медден виконують ролі супергероїв Серсі та Ікарис. Також в цьому фільмі буде грати зірка серіалу «Гра престолів» Кіт Харінгтон.

Як раніше повідомляв УНІАН, ввечері 30 вересня в Лос-Анджелесі відбулася світова прем'єра фільму «Малефісента: Володарка темряви» з Джолі у головній ролі.