Рейнольдс батько чотирьох дітей / Фото: Юрій Грязнов

Ден Рейнольдс, фронтмен Imagine Dragons, вирішив взяти паузу і на певний час покинути гурт, щоб зосередитися на ролі чоловіка і батька.

Про це повідомляє CNN.

Музикант заявив, що для нього настав час трохи відпочити від нескінченних гастролей і роботи над музикою. Але справа зовсім не в тому, що в колективі настав розлад, всім їм просто потрібно взяти перерву. І Рейнольдсу особливо, адже він батько чотирьох дітей.

Відео дня

Читайте такожАстролог назвавши головних везунчиків 2020 року - цим трьом знакам Зодіаку казково пощастить

Зараз музикант відпочиває в Лас-Вегасі разом з дружиною Ейжою Волкман і своїми дітьми: семирічною донькою Ерроу, дворічними близнючками Джіа і Коко, а ще з новонародженим хлопчиком Валентином. Ден пояснив, що керує ним і його колегами по групі.

"Ми просто хочемо взяти перерву, возз'єднатися зі своїми родинами та друзями. Після майже десятиліття в дорозі нам потрібно заново дізнатися, що означає бути батьком чи сином. Зараз це особливо важливо, адже у мене нещодавно народилася дитина, ще у нашого гітариста теж не так давно з'явилися діти, тому ми просто намагаємося бути батьками. А якщо буде тяжко, то ми скоро вирушимо в дорогу", - сказав Рейнольдс.

Ден також зможе приділити час відновлення здоров'я під час своєї відпустки. Рэйнольдс страждає від хвороби Бехтерева, яка проявляється в хронічних болях у спині, суглобах і зв'язках. Вокаліст тримає недугу під контролем завдяки спеціальній дієті, йозі, вправам і розтяжці.