В якості натхнення було обрано оповідання Льва Толстого "Крейцерова соната" / скріншот

Українська нео-поп група "Бамбінтон" випустила новий кліп "Танцуй-танцуй", яка потрапить у наступний студійний альбом. Зрежисував відео Олександр Шурубура в одному з павільйонів кіностудії імені Довженка.

Кліп доступний для перегляду на офіційному YouTube-каналі групи.

Читайте такожФронтмен Imagine Dragons залишає гурт

В якості натхнення була обрана нетривіальна для "Бамбінтона" річ - оповідання Льва Толстого "Крейцерова соната", в якому йдеться про роман заміжньої дівчини і вчителі музики.

"Коли спалахує пристрасть, є сенс їй опиратися. І яку біль вона принесе? Ця пісня є відображенням переживань останніх років. Як і завжди, під маскою навмисної трешовості ховаються життєво важливі речі. Їх не треба розуміти, їх треба відчути. Символ цього кліпу - скрипка. Тривога все наростає, а ми продовжуємо танцювати, тому що ми ще живі", - так Євген Тріплов пояснює сенс нової роботи.

"Бамбінтон" - український гурт, заснований в 2017 році в Києві Анастасією Лісіциною. Сингл групи "Зая" зібрав 26 мільйонів переглядів на YouTube.

Нещодавно група стала тріумфатором найпрестижнішої щорічної музичної премії Центральної Азії Eurasian Music Awards. Євген Тріплов і Анастасія Лісіцина отримали нагороду в номінації "Прорив Євразії", що ще більше зміцнило вплив музикантів за кордоном після першої хвилі величезної популярності в Китаї.