Названий "цінник" вітчизняних зірок / "Старана.юа"

Напередодні новорічних свят організатори концертів і закритих заходів розповіли про ціни на виступи українських зірок, а також які вечірки чекають на українців. За словами експертів, у цьому році все набагато скромніше, ніж у минулому.

Про це повідомляє "Старана.юа".

При цьому наголошується, що ці зміни не стосуються цін на корпоративи, виступи багатьох зірок на них навпаки подорожчали.

Лобода любить епатувати публіку / фото УНІАН

Співачка Світлана Лобода в Україні зараз виступає тільки на приватних заходах. Зовсім недавно її запросили заспівати на 60-річчя великого бізнесмена Олександра Ярославського в Харкові, де веселилися багаті і знамениті. Але концертів тут у неї немає, так як націоналісти і радикали постійно їх зривають. Світлана успішно виступає в Росії, недавно заспівала на фінальній "Пісні року" в Москві. З усім тим, ціна за корпоратив з співачкою весь час зростає.

"Зараз вона коштує не менше $150 000, її часто запрошують в Америку і Монако. Лобода - це блискітки, шик і золото. Вона мало не символ будь-якого новорічного застілля. До речі, чули, її директор Нателла Крапівіна в одному з інтерв'ю сказала, що цінник сягає і до $400 000, але думаю, це якась форс-мажорна ситуація, типу Мадонна не приїхала і треба виступити тут і зараз", - розповів на анонімних умовах організатор закритих вечірок.

Що стосується Андрія Данилка (Вєрка Сердючка), то на хвилі виходу нового кліпу, присвяченому різдвяних свят - пішла нова хвиля попиту і артист підняв ціну до $70 000.

Нова пісня називається Make It Rain Champagne - "Зроби дощ із шампанського" і її вже крутять на всіх радіостанціях.

Тіна Кароль, Наталя Могилевська та Олег Винник їдуть в Харків

Як виявилося, саме у харків'ян будуть дуже насиченими 31 грудня та 1 січня. Сюди їде багато зірок. Співачка Тіна Кароль за день до нового року виступить з концертною програмою в Харківському державним академічному театрі опери та балету (ХАТОБ). 31-го грудня її концерти відбудуться о 16:00 і о 19:00. Квитки коштують від 300 до 1250 гривень і їх залишилося дуже мало, особливо на вечірній концерт.

/ instagram.com/tina_karol

"В новорічний період, конкретно з першого грудня - ціни на зірок завжди дорожче. У півтора-два рази. Якщо в звичайний день Тіна Кароль погодиться виступити у вас за $25 000, то в новорічну ніч - це буде не менше $50 000. До речі, її "забронювали" ще у вересні. Багато хотіли послухати Кароль в новорічну ніч, але чули відмову. Думаю, Тіна буде співати на суперзакритій вечірці у олігархів чи політиків, знаєте, коли просять не викладати відео в "Instagram". Швидше за все, навіть в Харкові, тому що її концерт закінчиться не раніше 22:00, а там вже і Новий рік на носі", - розповідає "Країні" на анонімних умовах джерело одного з івент-агентств.

У Харкові також зустрінуть Новий рік артисти Наталя Могилевська та Олег Винник.

"На Соборній площі буде святковий концерт. У цьому році мерія міста запросила Наташу, Олега і репера Серьогу, щоб вони заспівали для харків'ян. Гонорар Винника в цьому році виріс, він може попросити і $70 000. Наталя Могилевська коштує не менше $30 000. До речі, наскільки мені відомо її покликали ще на приватне захід у цьому ж місті", - пояснює організатор вечірок для Віпів.

Оля Полякова та студія "Квартал 95" збирають гостей в Києві

фото УНІАН

В цьому році ресторани практично не робили акцент на зірках у своїх новорічних програмах. Найбільш гучна вечірка в Києві буде одна - в конгрессно-виставковому центрі "Парковий". Її анонсують, як головну новорічну ніч країни 2020.

Хедлайнером буде співачка Оля Полякова, також планує виступ кавер-гурту Premier Project і діджея, якої поки тримають в секреті, а розважати гостей покликали студію "Квартал 95". Ведучі вечора Євген Кошовий і Степан Казанін.

Читайте такожГурт KAZKA випустив ще один трек з нового альбому (відео)

Місце за столиком для дорослого коштує від 8000 до 16 000 гривень. І вільних столиків залишилося тільки три на даний момент. Вартість квитка для дітей від 2-12 років: 3000 гривень, включаючи дитяче меню (без посадочного місця в основному залі).

Івент-менеджери стверджують, що виступ студії "Квартал 95" у новорічну ніч може сягати $60 000. Але сам Володимир Зеленський ще не будучи президентом в інтерв'ю Дмитру Гордону сказав, що гонорар кварталівців - €20 000 ($23000).

"20 тисяч євро коштує виступ "Кварталу" на корпоративах". Пропонували полетіти в Москву, провести якесь великий захід за $250 тисяч. Я відмовився", - сказав він, швидше за все, маючи на увазі гонорар в звичайний час, а не на новорічні свята.

"Оля Полякова, наша Бейонсе, її звуть всі. Як тільки мова заходить про вечірку - відразу всі хочуть Олю. У минулому році вона планувала залишитися вдома і зустріти Новий рік в колі сім'ї, але в останній момент передумала і полетіла на закриту вечірку в штати. Цього разу організатори таки умовили її залишитися в Україні і запропонували виступити для бомонду в "Парковому". На скільки я знаю, її гонорар становив не менше $70 000", - сказав наш співрозмовник з івент-агентства.

Макс Барських і MONATIK збільшили вартість

фото УНІАН

Співак Макс Барських в кінці грудня летить в Майамі (США). У нього там заплановано два заходи. Спочатку він виступить у нічному клубі, куди продаються квитки для всіх бажаючих, а потім вже заспіває для вузького кола гостей.

"Макс - без перебільшення найдорожчий український артист, напевно, не тільки у нас, але і у всіх країнах СНД. В минулому році залишився в Києві, щоб виступити у фешенебельному готелі Fairmont своєї хорошої подруги Єлизавети Юрушевої. У цьому ж - співак віддав перевагу Майамі - з-за теплого клімату, та й звідти летіти до Лос-Анджелеса, де він живе останні кілька років набагато ближче, ніж з країн СНД. У новорічну ніч Барських заробить близько $200 000, оскільки гонорар за кожну з вечірок буде не менше за $100 000", - пояснює івент-менеджер і додає, що затребуваність артиста зростає з кожним роком.

Діма Монатік (MONATIK), шоу якого зібрало повний стадіон НСК "Олімпійський", де танцювали не тільки його колеги і фанати, але і був присутній сам президент Володимир Зеленський з дружиною Оленою - від публічних новорічних заходів відмовився. За нашою інформацією, MONATIK виступить на закритій вечірці. "Його гонорар в грудні склав $40 000, але в новорічну ніч він виставив тариф $70 000 і це логічно з урахуванням його популярності", - говорить інсайдер.

Настя Каменських залишиться вдома, а Руслана заспіває для киян на площі

instagram.com/kamenskux

"На скільки мені відомо, співачка NK (Настя Каменських) працювати в новорічну ніч не буде, але взагалі її гонорар зараз не менше $25 000, тому в свята ціна може досягати і $40 000. Що стосується Руслани, вона все ж більше зараз позиціонує себе як громадський діяч, борець за екологію і творчий натхненник. Днями повернулася з Амстердама (Нідерланди), де був великий концерт найяскравіших зірок "Євробачення". Але співачка все ж виступить у новорічну ніч для киян на Софійській площі, це виступ коштує не менше $20 000", - розповідає представник івент-агентства.

Є інтерес до Alyona Alyna та дуету Alyosha & Vlad Darwin

Артисти не першого ешелону теж будуть виступати в новорічну ніч, деякі навіть по кілька разів. Приміром співак Артем Пивоварів, гонорар якого $10 000 заспіває в 4 закладах Києва: "Маяк", "Villa Riviera", "HAVANA" і "Сейф", тим самим заробить $40 000. Отетим, що новий хіт Світлани Лободи "Світу мало" написав Пивоваров, який вважається не тільки популярним виконавцем, але і відомим автором пісень.

facebook.com/ANCHORAward

"Активно цікавляться реперкою Alyona Aloyna. Вона в цьому році неодноразово виступала на фестивалях, зібрала свою аудиторію. Коштує вона до $15 000. І ось після того, як співачка Альоша і Влад Дарвін (Alyosha & Vlad Darwin) відновили дует і готуються до великого сольного концерту, їх теж замовляють на заходи романтичного плану: весілля, заручини, дні народження. Гонорар дуету $6000-7000, в новорічну ніч будуть співати за $10 000 на корпоративі", - підсумував івент-менеджер.