Повноцінні зйомки фільму почнуться навесні 2020 року / скріншот

Режисер Віктор Андрієнко представив перший тизер фентезійного фільму-казки «Легенди Чарівнолісся», який розповідає про незвичайні пригоди 10-річного хлопчика.

Про це пише НВ.

Головні герої майбутнього фільму суворий Воїн, веселий Мольфар і 10-річний хлопчисько Марек протистоять могутнім силам зла на чолі з Чорним Чаклуном і Вовкулакою, рятуючи Чарівнолісся.

Читайте такожДержкіно надасть 50 мільйонів гривень на фільм "Бабин яр"«Воїн – справжній чоловік війни, який, до того ж, пережив зраду з боку Злидня Вовкулаки. Конфлікт цих героїв – постійний і проходить червоною ниткою через весь фільм. А ще Воїн – цинік, який ні в що не вірить, але так трапляється, що він двічі рятує життя хлопчика Марека. Протягом фільму вони потрапляють у веселі та небезпечні пригоди, які змінюють обох: Марек дорослішає і стає мужнім, а у воїні пробуджується доброта і людяність», – розповів Андрієнко.

Створенням казкових образів займалися відомий український художник по костюмах Костянтин Кравець і художниця по гриму, яка проходила навчання в Голлівуді, Джулія Мельник.

Зйомки проходили в Пирогові, Голосіївському парку і в полі біля селища Макарів.

Головні ролі виконали українські актори Сергій Стрельников, Василь Бендас, Дмитро Малашенко, Руслан Мірошниченко Олексій Сморигін. У зйомках також взяли участь одні з кращих каскадерів України, які створюють складні постановочні трюкові сцени – XGST Stunt. Режисер і один зі сценаристів фільму Віктор Андрієнко (Іван Сила, Микита Кожум'яка).

Повноцінні зйомки почнуться навесні 2020 року. Реліз фільму заплановано на 2021 рік.

Раніше УНІАН повідомляв, що студія Disney опублікувала перший трейлер кіноадаптації «Мулан».