Прем'єра показу фільму в digital відбудеться 5 лютого / прес-служба

Творці документальної стрічки про історію успіху найвідомішого українського модельєра Андре Тана презентували офіційний тізер проєкту. Над його розробкою працювала команда 1+1 Digital Studios, яка безпосередньо займалась і виробництвом картини. Тізер доступний для перегляду на YouTube. Прем’єра показу стрічки в digital відбудеться з 5 лютого, завдяки функції «Дивись першим» на сервісі 1+1 video. Попередній продаж вже відкрито.

За сюжетом, стрічка розповідає про шлях до успіху Андре Тана у fashion-індустрії, показуючи, як сильна мрія хлопчика з української глибинки допомогла пройти всі перешкоди і привела його до заснування власної компанії. Попри те, що позаду непростий шлях, який привів відомого модельєра до  успіху та визнання, у тизері Андре Тан відкрито ділиться страхами, які є у нього сьогодні:  боязнь зупинитись, відсутність натхнення для генерації нових ідей, втрата здатності вражати і дивувати.

«В основу тізеру ми взяли думку Андре про страх, якою він поділився в самому першому інтерв’ю. Ця фраза близька всім творчим людям: ми час від часу, а то і постійно, відчуваємо страх бути незрозумілими і невизнаними,  боїмося, що у нас закінчяться ідеї і ми не зможемо дивувати, але не говоримо про це. А він сказав. Так щиро і відверто. Таким він і є протягом всього фільму. Ця фраза вразила усю команду. Думаю, що глядач, який хоча б раз відчував творчі муки, чогось боявся у своїй професії або переставав вірити в себе чи в своє призначення, − теж не залишиться байдужим. Наша команда переконана, що історія Андре Тана зможе надихати і мотивувати глядачів», − говорить Ірина Никончук, керівниця 1+1 Digital Studios.

Також у фільмі, поряд з історією головного героя, розкриватися процес зародження і розвитку модної індустрії в Україні: що, коли і як одягали українські жінки, починаючи з кінця 70-х років і до нашого часу.

Зйомка документального фільму відбувалася за підтримки команди Андре Тана.

Нагадаємо, серед тих, хто придбає функцію «Дивись першим» на сервісі 1+1 video, відбудеться розіграш 30 дизайнерських суконь, які модельєр особисто підбере для переможниць.