Крейг був зайнятий у зйомках нового фільму про Джеймса Бонда / фото з відкритих джерел

Чутки про те, що у детективного фільму "Ножі наголо" з Деніелом Крейгом буде продовження підтвердилися. Представники студії Lionsgate заявили, що сіквел запущено у виробництво і залишилося лише вибрати дату початку зйомок.

Читайте такожСтало відомо, хто виконає головну пісню в новому фільмі про Джеймса Бонда

Як розповів режисер картини Райан Джонсон, другий фільм буде знову зосереджений на персонажі Крейга, передає 112.ua з посиланням на deadline. Продюсер Рем Бергман також підтвердив бажання продовжити історію детектива Бенуа Блана і сказав, що Крейг готовий знову знятися в головній ролі.

Відео дня

Детектив "Ножі наголо" зібрав у світовому прокаті близько $250 млн (при бюджеті $40 млн). Стрічка розповідає про вбивство знаменитого письменника Харлана Тромбі на вечірці з нагоди його 85-річчя. Під підозру потрапляють всі члени сім'ї Харлана. Розслідувати справу береться допитливий детектив Бенуа Блан (Деніел Крейг). У фільмі також знімалися Ана де Армас, Кріс Еванс, Джеймі Лі Кертіс, Крістофер Пламмер.

Деніел Крейг був зайнятий у зйомках новогофільму про Джеймса Бонда. В український прокат картина під назвою "Не час помирати" вийде 9 квітня 2020 року.