FO SHO на сцені Національного відбору Євробачення 2020 / Скріншот

Харківський гурт трьох афроукраїнок "FO SHO" запалили сцену другого півфіналу Національного відбору Євробачення-2020 україно-англомовним хіп-хопом.

У пісні співачки, зокрема, висміяли сучасне мистецтво і згадали про українського художника-авангардиста Казимира Малевича.

Читайте такожПочався другий півфінал Нацвідбору на Євробачення-2020 (наживо)

Відео дня

"Колись ми йшли вулицею Казимира Малевича у Києві, ми загуглили, хто він такий. Коли ми дізналися, що він з Києва, ми ошаліли. А коли ми дізналися про зміст і філософію "Чорного квадрата", нас це покорило. Це було inspiration",  – розповіла одна  з учасниць гурту.

"Я, як вокалістка, зараз аплодувала вам стоячи. Це - вогонь, вам аплодував весь зал, бо це було реально космічно. Це музично, це сучасно, це з ідеологією. Це неочікувано. Бачити й чути таку музику на Євробаченні - неочікувано. Для України це резонанс. Я з вами б заспівала", – прокоментувала член журі Тіна Кароль.

Повне відео можна переглянути за посиланням.

Перший етап Нацвідбору Євробачення 2020 України відбувся минулої суботи. У фінал тоді вийшло троє учасників, які набрали найбільшу кількість балів від журі та глядачів: KRUTЬ, Go-A і Jerry Heil.

Євробачення 2020 Україна відбувається щороку напередодні проведення однойменного міжнародного пісенного конкурсу. Переможець відбору представлятиме Україну на сцені з учасниками із десятків інших країн. Євробачення 2020 онлайн традиційно проводять національні телеканали.

Євробачення 2020 другий півфінал пройде вже 15 лютого о 19.00, а фінал – 22 лютого. Цього року 65-й міжнародний пісенний конкурс Євробачення 2020 відбудеться у Роттердамі в травні.