false

Українська співачка Світлана Лобода, яка живе і виступає в Росії, випустила кліп на пісню "Новий Рим", що за стилістикою нагадує хоррори. Більшість шанувальників Лободи залишилися незадоволені новою роботою співачки. 

Читайте такожДанилко розповів про "помсту" організаторів Євробачення Україні через сканадали з РФ

Так, у кліпі Лобода спочатку з'являється в образі інопланетного чудовиська, яке перевтілюється на зірку диско. Вона всіляко згинається, беручи дивні пози, позує в літаючій тарілці, а в кінці її з'їдають зомбі, забруднилися зеленої "кров'ю". Після цього вони самі заражаються танцювальними мотивами.

Шанувальникам, кліп знятий Аланом Бадоєвим, не сподобався. Багато хто закликав Лободу знову підключити до роботи над кліпами Нателлу Крапівіну.

"Не сподобався. Раніше кліпи були набагато кращими. Ніжні романтичні образи вам більше личать. Цей стиль не ваш", "Біси будують новий Рим під назвою "шизофренія", "Кліп так собі. Звичайно сподобалися деякі сцени, але в іншому повна нісенітниця якась. Світлано, поверни Нателлу!", "Ну, блін, копія Леді Гаги-фрік, епатаж і провокація! Вже не модно, не ново, не зайшло! Цей чисто цирковий видовищний захід не має нічого спільного з поняттям артист, вокал і артистичність!", "Повний відстій! Гірше навряд чи можливо зробити!", - написали в коментарях під відео користувачі мережі.