Бойовик заснований на коміксах видавництва Valiant \ скріншот

Новий фільм Sony "Бладшот" з Віном Дизелем буде доступний для домашнього перегляду вже в наступний вівторок, 24 березня.

Читайте такожSony випустила документальний фільм про зйомки "Одного разу... в Голлівуді"

Студія прийняла таке рішення через закриття кінотеатрів по всьому світу у зв'язку з поширенням коронавірусу, повідомляє The Hollywood Reporter. У компанії заявили, що інтереси глядачів залишаються на першому місці, тому абсолютно всі шанувальники повинні мати можливість подивитися фільм.

Відео дня

"Ми не дуже любимо відмовлятися від традиційних показів фільмів у кінотеатрах. Однак у зв'язку з деякими обставинами ми змушеніперенести прем'єру в цифровий простір", - заявив голова правління Sony Pictures Том Ротман.

Бойовик заснований на коміксах видавництва Valiant. Історія почнеться з вбивства Реймонда Гаррісона (Дизель) і його дружини. Секретна група вчених воскресить чоловіка, після чого він стане завдяки застосуванню нанотехнологій вбивцею на ім'я Бладшот. Згодом до нього повертається пам'ять, він згадує людину, яка убила його дружину і відправляється на пошуки, одержимий жагою помсти.

В український прокат картина Дейва Вілсона вийшла 12 березня - якраз з початком карантину і закриттям кінотеатрів.