Фільм "Термінатор" вийшов у 1984 році / скріншот

Легендарному фільму "Термінатор" вже 39 років. Фантастичний бойовик Джеймса Кемерона досі залишається культовим, а фрази з кінокартини продовжують жити в мемах.

УНІАН розповідає, як змінилися головні актори "Термінатора". Через 39 років вони виглядають зовсім інакше.

Арнольд Шварценеггер

Актор, який зіграв Термінатора, знімався у фільмі вже на піку своєї слави. Він був відомим і до кінокартини. На момент зйомок Шварценеггеру було 37 років. Однак після фільму його популярність зросла ще більше, він став легендою.

Як змінився "Термінатор" / скріншоти instagram

Шварценеггер знімався і в інших кінокартинах, але роль в "Термінаторі" стала його найвідомішою. Зараз акторові 75 років. За своє життя він пробував себе в політиці, став батьком п'ятьох дітей і продовжує залишатися популярним навіть зараз.

Лінда Хемілтон

Актриса, яка зіграла Сару Коннор, на момент зйомок в "Термінаторі" ще не була відомою. Однак після ролі студентки, яку хотів вбити кіборг, кар'єра Хемілтон злетіла вгору.

Як змінилася актриса, яка зіграла Сару Коннор / скріншоти instagram

Після цього вона отримала чимало нагород, знялася у фільмі "Кінг-Конг" і кілька разів була заміжня. Одним з її чоловіків був Джеймс Кемерон. Зараз Хемілтон 66 років, вона продовжує зніматися у фільмах і живе в Малібу.

Майкл Бін

Актор, який зіграв Кайла Різа, що прибув з майбутнього, отримає щасливий квиток, коли знявся в "Термінаторі". На момент зйомок Майклу Біну було 28 років, після цього він отримав чимало ролей. Актора звали в бойовики і фантастичні фільми.

Як змінився актор, який зіграв Кайла Ріда / скріншоти instagram

Зараз йому 66 років. У нього п'ятеро дітей. Майкл Бін живе з третьою дружиною. У 2020 році Бін знявся в серіалі "Мандалорець", а зараз він, судячи з усього, вирішив відпочити і рідко з'являється на публіці.

Фільм "Термінатор" - опис і трейлер

Фільм "Термінатор" вийшов на екрани в 1984 році. Бюджет був невеликим, проте Джеймс Кемерон зумів показати історію про кіборга настільки цікаво, що кінокартина стала легендарною.

У фільмі показана фантастична історія про подорож у часі та повстання роботів. Термінатор прибуває з майбутнього, щоб убити студентку Сару Коннор, тому що вона народить сина, який може здолати роботів і принести людству перемогу у війні проти кіборгів. Коннор намагається врятувати відважний солдат Кайл Різ.

Фільм отримав продовження. У 1991 році вийшла друга частина, після чого історія отримала ще кілька фільмів. У 2016 році вийшла шоста частина "Термінатора".

Вас також можуть зацікавити новини: