Болдвін випадково вистрілив в оператора Галину Гатчінс \ фото REUTERS

Голлівудський актор Алек Болдуін, який випадково вистрілив в оператора Галину Гатчінс, прийшов на закриту церемонію прощання із загиблою.

Про це пише газета New York Post. За даними видання, церемонія пройшла в місті Санта-Фе штату Нью-Мексико. Саме там сталася трагедія.

"Болдвін був присутній у п'ятницю ввечері на закритій церемонії прощання з 42-річним кінооператором", - йдеться в повідомленні.

Відео дня

Читайте такожБолдвін не знав про бойові патрони у зброї: ЗМІ дізналися подробиці загибелі українки на зйомках

Відкрите прощання з Галиною Гатчінс має відбутися сьогодні, 23 жовтня, передає ТСН.

Актор Алек Болдвін застрелив на зйомках людину: що відомо

22 жовтня стало відомо, що Болдвін випадково поранив на зйомках двох людей, одна з яких померла. Управління шерифа повідомило, що актор застрелив оператора, 42-річну українку Галину Гатчінс. Вона була доставлена по повітрю в лікарню в Альбукерке, де і померла. Як повідомляється, знімальна група знімала сцену, в якій використовувалася вогнепальна зброя. 

Незабаром стали відомі подробиці про загиблу. Оператор-постановник Галина Гатчінс, яка постраждала на зйомках фільму "Раст", закінчила КНУ і довгий час знімала документалки.  Після цього місце події показали з висоти на відео.

Генеральне консульство України в Сан-Франциско відреагувало на інцидент, а також стало відомо про реакцію акторів і знімальної групи на трагедію.