Сюжет будуватиметься навколо таємничих послань від якогось лиходія \ скріншот з відео

Під час віртуального фестивалю DC Fandome режисер Метт Рівз представив перший тизер майбутнього "Бетмена" з Робертом Паттінсоном, а зараз з'явилася його дубльована українською мовою версія.

Читайте такожWarner Bros. змінила дати виходів фільмів "Бетмен", " Шазам 2!"і" Флеш"Судячи з тизеру, сюжет будуватиметься навколо таємничих послань від якогось лиходія, які Бетмен стане найрізноманітнішими способами отримувати по всьому Готему. Крім Паттінсона в костюмі Людини-Кажана в тизері можна побачити Зої Кравіц у вбранні Жінки-кішки, Пола Дано в образі Загадочника і Коліна Фаррелла, який грає пінгвіна. Також у тизері є фрагменти з Кармайном Фальконе (Джон Туртурро), комісаром Гордоном (Джеффрі Райт) і Альфредом (Енді Серкіс), а також Пітером Сарсгаардом в неназваній поки ролі, передає 112.ua.

За словами Рівза, його "Бетмен" розповість про події через два роки після початку супергеройської кар'єри Брюса Уейна – часу, коли він був всього лише народним месником в масці. Режисер зазначив, що в цей період Брюс ще не був Бетменом, але в Готемі вже були люди, які його відверто боялися.

Новини по темі: