Борат повертається / Кадр з фільму " Борат"

Скандальний американський комік Саша Барон Коен зняв другу частину сатиричної комедії "Борат" і вже показав її кільком людям в кіноіндустрії.

Читайте також"Борат" у своєму шоу переконавши депутата-республіканця оголити сідниці, в результаті тому довелося піти у відставку

Про це повідомляє Collider. Деталі сюжету невідомі, але у другій частині персонаж Коена Борат Сагдієв вже не буде «маловідомим казахським тележурналістом». Він став знаменитістю, тож тепер змушений працювати «під прикриттям».

Відео дня

Хто оплатив виробництво сиквела також невідомо. Журналісти допускають, що до фільму причетний один зі стрімінгових сервісів. Перший фільм був випущений під егідою 20th Century Fox, але зараз ця студія належить Disney, яка навряд стала б ставити в пріоритет комедію з рейтингом R під час пандемії.

Борат 2006

  • Оригінальний "Борат" вийшов у 2006 році – це сатирична псевдодокументальна комедія, присвячена «казахському журналісту» Борату Сагдієву, які приїхав в США для вивчення американської культури.
  • Фільм набув скандальної слави і став комерційно успішним. При бюджеті в 18 мільйонів доларів його світові збори перевищили 262 мільйони доларів.
  • Саша Барон Коен і зараз використовує образ Бората у своєму шоу "Хто така Америка?" (Who Is America?)