Марічка Падалко

3 червня на НСК «Олімпійський» відбудеться фінал Nova poshta Running Music Awards 2021 — щорічної премії на найкращу музику українських виконавців для бігу і занять спортом. Серед 10 пісень-фіналістів будуть обрані переможці у трьох номінаціях: найкращий український трек для бігу, нагорода від партнерів премії та приз глядацьких симпатій. У журі будуть троє ведучих 1+1, що не уявляють свого життя без бігу: Марічка Падалко, Валентина Хамайко і Олександр Попов.

«Ми, журі премії, зберемося на стадіоні та разом пробіжимо під кожен трек фіналістів. Після кола під пісню голосуватимемо і в реальному часі будемо бачити, яка композиція виривається вперед, —  коментує Марічка Падалко, член журі Nova poshta Running Music Awards, марафонка й телеведуча ТСН на каналі 1+1. — Неважливо, хто виконавець і в якому жанрі композиція, головне — енергія і драйв, які дарує музика під час бігу. Пісня, що збере найбільше голосів журі, стане своєрідним гімном нового бігового сезону та пролунає на старті фінального марафону Нової пошти».

Валентина Хамайко та Олександр Попов

Також членами журі Nova poshta Running Music Awards у 2021 році стали Інна Поперешнюк, співзасновниця Нової пошти та амбасадорка New Run, Максим Кривенко, співзасновник New Run і марафонець, і Тетяна Воротіліна — рекордсменка України в подоланні марафону на протезі. 

Відео дня

«Премія вкотре показала прагнення українців не лише вести здоровий спосіб життя, а й підтримувати українську музику. Українці номінували онлайн понад 1000 треків, а серед тих, хто пропонує улюблені пісні, 60% бігають регулярно», — говорить Інна Поперешнюк.

Організатори премії відкрили набір глядачів, що голосуватимуть за приз глядацьких симпатій. Щоби стати одним зі ста людей, що віддаватимуть свій голос за найкращі треки за бігу на НСК «Олімпійський», потрібно заповнити форму.

Вперше Nova poshta Running Music Awards відбулася навесні-влітку 2020 року. З-поміж десятьох номінантів премії, серед яких були треки лише українських виконавців, експертне журі обрало переможців у чотирьох номінаціях. Послухати десятку пісень-фіналістів Nova poshta Running Music Awards 2020 можна в офіційному плейлисті премії.