Хто залишив шоу "Холостяк" після 6 ефіру / фото СТБ

У 6 ефірі найромантичнішого українського шоу «Холостяк-11» головний герой Михайло Заливако дізнався багато цікавого про дівчат-учасниць проекту.

"Холостяк-11": хто пішов з шоу в 6 випуску

У свіжому випуску проекту "Холостяк" з шоу пішла Ліза, у якої останнім часом було дуже багато претензій до Михайла. Дівчина дуже тепло попрощалася з "холостяком" і подякувала йому за все. Заливако, своєю чергою, сказав, що Ліза не вміє відпускати багато ситуацій, і в цьому її проблема.

Ліза пішла з шоу / фото СТБ

"Я не можу тобі вручити цю троянду, я тебе проведу", - сказав Міша Каті. Таким чином, в 6 випуску дівчина покинула шоу.

Відео дня

"Удачі тобі у виборі", - сказала Катя на прощання "холостяку".

Заливако так прокоментував своє рішення: "На останньому нашому побаченні я відчув холод".

Катя пішла з проекту / фото instagram.com/ekaterina_zhukk

Що було в 6 випуску проекту "Холостяк-11"

Так, «холостяк» уперше побачив Instagram-сторінки дівчат, що залишились у шоу. Дехто з претенденток на його серце здивував Михайла, адже деякі їхні фото у соцмережі надто відверті.

Читайте такожНа шоу "Холостяк" розгорівся скандал: хто залишив проект після 4 випуску (фото)Та це ще не всі сюрпризи свіжого випуску проекту. Так, Заливако попросив у дівчат не фарбуватися. 

Крім того, глядачі побачили побачення, під час якого дівчата і Міша перевтілилися на рятувальника і потопельника.  Й одна з дівчат неймовірно зблизилася з «холостяком» у такій ситуації. Це викликало обурення решти учасниць.

Також Заливако та одна з учасниць шоу провели екстремальне побачення, що зблизило їх.

«Холостяк-11»: хто залишив шоу у 5 випуску

Минулого випуску проекту «Холостяк» Михайло Заливако вирішив попрощатися із Сашею, яку він вважав нещирою. Таким чином, тоді в шоу залишилися 9 учасниць.