Співак Seal (Сіл Генрі Самюель) виступить на Leopolis Jazz Fest 2021 / фото УНІАН

Одним із хедлайнерів Leopolis Jazz Fest 2021 стане володар чотирьох премій Греммі британський співак Seal.

Як повідомили організатори фестивалю на сторінці в Facebook, Seal виступить 25 червня 2021 року на Сцені ім. Е. Рознера.

Читайте такожМузичний фестиваль Zaxidfest 2020 відкладено

"За свою видатну кар'єру, яка налічує понад два десятиліття, лондонський мультиплатиновий співак і сонграйтер Seal зосередився на творчому прагненні: висловити повне відчуття любові через пісню", - зазначають організатори Leopolis Jazz Fest.

Відомий своїм неповторним хрипким баритоном та класичним написанням пісень, Seal досяг успіху в багатьох музичних жанрах. Його м'який тембр, що звучить у хітах "Crazy" і "Kiss from a Rose", швидко закріпив за ним статус шанованого співака.

За ці роки Seal розширив свій вплив завдяки великій кількості авторської музики та емоційним обкладинкам, а також отримав безліч премій Греммі та продав понад 30 мільйонів альбомів по всьому світу.

Seal також записав вітальне звернення до українців, в якому побажав усім залишатися здоровими і зустрітися з ним на ювілейному фестивалі у Львові.

Seal виступить на Leopolis Jazz Fest 25 червня 2021 року 25 червня 2021 року на Сцені ім. Е. Рознера виступить британський співак, володар чотирьох премій Греммі - Seal (@seal ). За свою видатну кар'єру, яка налічує понад два десятиліття, лондонський мультиплатиновий співак і сонграйтер Seal зосередився на творчому прагненні: висловити повне відчуття любові через пісню. Відомий своїм неповторним хрипким баритоном та класичним написанням пісень, Seal досяг успіху в багатьох музичних жанрах. Його м'який тембр, що звучить у хітах «Crazy» і «Kiss from a Rose», швидко закріпив за ним статус шанованого співака. За ці роки Seal розширив свій вплив завдяки великій кількості авторської музики та емоційним обкладинкам, а також отримав безліч премій Греммі та продав понад 30 мільйонів альбомів по всьому світу. #leopolisjazzfest #leopolisjazz #lvivjazz #seal

Публикация от LeopolisJazzFest (@leopolisjazz)

Також співака добре знають, як колишнього чоловіка німецької супермоделі Хайді Клум завдяки їх бурхливому роману і гучному розставанню (2004-2012). Ще довго після розлучення співак носив обручку, аргументуючи це тим, що досі кохає Хайді Клум.

Як повідомляв УНІАН, міжнародний джазовий фестиваль Leopolis Jazz Fest, який щороку проходить у Львові, переноситься через коронавірус на 2021 рік. Фестиваль джазу відбудеться 24-28 червня 2021 року.