прес-служба

Віднедавна на Київстар ТБ українці можуть легально дивитися фільми та серіали українською мовою, створені на замовлення Amazon Prime. На платформі з'являться 11 фільмів та 3 серіали, а деякі з них уже доступні для перегляду. Зокрема, на Київстар ТБ можна переглянути перший сезон популярного серіалу "Дивовижна місіс Мейзл". Усього на глядачів чекає 5 сезонів, які з'являтимуться на платформі поступово.

Події в серіалі відбуваються всередині минулого століття в США. Надворі 1958 рік. Домогосподарка Міріам Мейзел живе на Манхеттені, виховує двох дітей і у всьому підтримує свого чоловіка Джоела, успішного бізнесмена. Одного разу життя Міріам перевертається "догори дриґом", після того як вона дізнається, що Джоел зраджує їй з секретаркою. Напившись з горя, вона відправляється у клуб, де абсолютно несподівано відкриває у собі талант стендап-комікеси

На Київстар ТБ з'явилися фільми та серіали від Amazon з українською озвучкою

Відео дня

Відразу після прем'єри першого епізоду серіалу в 2017 році він отримав численні позитивні відгуки кінокритиків та полюбився глядачам не тільки через гумор і гарні діалоги, а й через прекрасну роботу художників з костюмів і декораторів.

Головну роль у серіалі зіграла американська акторка Рейчел Броснаген, раніше відома за роллю в "Картковому будинку". Саме за роль місіс Мейзл у 2018 році вона отримала "Золотого глобуса". 

На Київстар ТБ з'явилися фільми та серіали від Amazon з українською озвучкою

Українською мовою місіс Мейзл озвучила акторка озвучування та дубляжу Марина Локтіонова, яка вже понад 16 років дарує свій голос різним кіноперсонажам. Саме вона озвучила Герміону Ґрейнджер в останніх частинах "Гаррі Поттера". Марина розповіла, як працювала над озвучуванням перших серій:

"Ми працюємо в режимі реального часу: є текст, є відео, в мене є тайм-коди. Я чую репліки і відповідно читаю. Я не готуюся до цього процесу вдома, не маю текстів. Я приходжу на роботу й одразу читаю".

Акторка відзначає, що над "Дивовижною місіс Мейзл" їй сподобалося працювати.

"Мені цікаво працювати над цим серіалом, тому що чим якісніший матеріал, чим професійніші актори знімаються, тим і важче з одного боку, і цікавіше працювати з іншого. Моя героїня місіс Мейзл дуже різностороння. У серіалі відбувається трансформація персонажа: від "дівчинки-квіточки" вона перетворюється на самодостатню жінку, яка переживає трагедію в своєму житті й це реалізується в її творчості",  — розповіла Марина Локтіонова.  

На Київстар ТБ з'явилися фільми та серіали від Amazon з українською озвучкою

Озвучку на замовлення Київстар ТБ здійснює 1+1 Production. Так, Київстар ТБ інвестувала кошти у власну українську озвучку фільмів та серіалів від Amazon. 

"Українськомовний контент завжди був і залишається пріоритетним для Київстар ТБ. Ми є  лідером серед ОТТ-платформ за кількістю контенту, виготовленого в Україні, і намагаємося забезпечувати користувачів якісною озвучкою міжнародного контенту. На Київстар ТБ завжди є щось нове для українського глядача, які б жанри та теми це не були", — прокоментував СЕО Київстар ТБ Павло Рибак.

Павло Рибак / прес-служба

Також, окрім "Дивовижної місіс Мейзл", на Київстар ТБ можна подивитися такі фільми від Amazon, як драматичне фентезі "Блаженство", романтичний фільм жахів за участі Тімоті Шаламе "Разом з кістками", ромком "Поїздка до Америки-2", бойовик-трилер "7500" та науково-фантастичний бойовик "Війна завтрашнього дня". 

Переглянути фільми та серіали Amazon можна з будь-якого пристрою: зі смартфону, ноутбуку, планшету або Smart TV. Для цього потрібно завантажити додаток, який доступний для користувачів будь-яких мобільних операторів та інтернет-провайдерів, та оформити підписку на Київстар ТБ за пакетами "Базовий", "Сімейний" або "Преміум HD". Також користувачі можуть підключити Суперсилу Київстар ТБ у тарифі Київстар, що не потребує жодних доплат. 

Довідково:

Київстар ТБ — спільний проєкт 1+1 media та Київстар, заснований 11 грудня 2019 року. Це платформа кіно та телебачення, що надає користувачам доступ до сотень тисяч годин вітчизняного та закордонного контенту, прямоефірних програм і регулярно пропонує ексклюзивні допрем’єрні покази проєктів. Платформа нараховує понад 400 телеканалів і VOD-бібліотеку із 20 тис. фільмів, серіалів, мультфільмів і шоу. Дізнавайтеся більше про новинки на платформі в телеграм-каналі "Кіно для ТБ".