Фото ua.depositphotos.com

Пристрасті навколо кінопремії "Оскар-2024" тільки починаються. Лише вчора, 23 січня, був оприлюднений перелік всіх номінантів на отримання омріяної статуетки, як вже сьогодні голлівудські зірки висловили своє обурення щодо конкурсантів. 

Не зважаючи на те, що фільм "Барбі" був номінований одразу на вісім номінацій, а актор Райан Гослінг є претендентом на перемогу у категорії "Найкраща чоловіча роль другого плану", актор все одно висловив своє невдоволення. Він не розуміє, чому у переліку номінантів немає його партнерки по кінострічці Марго Роббі та режисерки фільму. 

"Немає Кена без Барбі. Немає фільму про "Барбі" без режисерки Грети Гервіг і акторки Марго Роббі, двох людей, які найбільше відповідають за створення цього фільму. Жодне визнання не було б можливим для будь-кого у фільмі без їхнього таланту та геніальності. Сказати, що я розчарований тим, що вони не номіновані у відповідних категоріях - це нічого не сказати. Їхню роботу слід відзначити", - наголосив актор виданню Daily Mail

Підтримала слова Гослінга і співачка Бетт Мідлер. 

"Цей фільм присвячений Греті Гервіг і Марго Роббі, які створили його. Він мав успіх у критиків і став культурним феноменом. "Барбі" не тільки викликав глибокий резонанс, але й зібрав мільярд доларів. Але, за іронією долі, саме Кен отримав номінацію на "Оскар", - сказала вона. 

Здивуванню не було меж і у акторки Шероун Стоун, коли вона не знайшла у переліку номінантів Марго Роббі та Грету Гервіг.

"Грета Гервіг не номінована на "Оскар". Марго Роббі не була номінована на "Оскар". Райан Гослінг отримав номінацію на "Оскар". Насправді це весь сюжет "Барбі", - прокоментувала акторка.

Скріншот посту Шерон Стоун

Свою критику висловив і письменник Стівен Кінг. 

"Не номінували Грету Гервіг? Це може бути правдою?"- написав він. 

Нагадаємо, кінопремія "Оскар-2024" відбудеться 10 березня в театрі "Долбі" в Голлівуді. Вже оголошені всі номінанти. Цікаво, що серед них є український фільм "20 днів у Маріуполі" Мстислава Чернова, який представлений у категорії "Найкращий повнометражний документальний фільм".

Вас також можуть зацікавити новини: